Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani…

Jani…

…. je spet na svojem delovnem mestu na radiu in… madona kaj bo dolg popoldan :)))

eno lepo sobotno popoldne vsem skupaj z eno musko od Gypsy kingsov :))

…pa je spet za svojo osebno kišto doma.Službenih imam zadost za danes.
Živijo Jani!

Sp … živjo :)))) evo zdej rolamo 6Pack s Šank rokerji…. kul :))

no jest bom mel službenega še kr.. neki časa :))

a pr vam kej.. dežuva :)?

Ne bo dolg , lep bo in prijeten ker bo zajček mislil nate. Tko saj veš kot zajček zna in Jani razume :))
Glasba , malo dežja , lepe misli in Jani bo kmalu doma med svojimi. Pa bo.
In jutri boš počival **

Hej Jani!
Ne dežuva več!celo vedri se že.
Če bi slišal vaš medij…bi te pa že fehtaril za kak komad(e).
Živ!
😉

iiiiiiiih nč ne bom počival….. zutri ob 7 sem spet tuki :))) na radiu

Janiju je všeč ko zajček misli.. nanjn 🙂

cmoka!!!

evo…

pa še enga cmokota od mene….:)))

CMOKKKKKK

Pa da ne boš preveč delal:)))))))))

The best in life is free

No, če boš na radiu pa se javi na forum , pa ti pošljem kak sms:) da ti bo lepo.
Hja dinarčki anede , vedno jih je premalo pa jih moram kar služit pa služit. Maš pa tole lepo delo , je fajn.

tudi meni :)))))))))

žiujo Stelči 🙂

CMOKA zajči……………

Gre???

The best in life is free

Mljask CmOOka
mhm , gre , je fajn ko ni vroče , pa tudi sicer je ok …
Tebi tudi anede , ti je lepo danes ?

sem zelo vesela, ker je padal dežek…ker takrat ratam kar malce preveč romantična:)))))))))))))))))

The best in life is free

Ja, meni je tudi vedno v dežju lepo . Danes mi še posebej paše ker se je malo ohladilo. Ti povem zadnje dni mi je bila ta moreča vročina zoprna. Pa kar malo lenarim , še zjutri se mi ni dal vstat si moreš mislit 🙂

He, he, he…

Tudi Stelčka bi poležala zjutraj…čo je ne bi njeno malo polulano bitje spravilo dol s tople posteljce:))))

The best in life is free

na viš.. k si tole pisala, sem glih nehal delat 🙂

vračam cmokitota :)))))

hehehehe dinarčki… no za tole delo je boljš plačilo to, da .. uživam šraufat knofe :))

lep večer zajček 🙂

aja pa cmokeca 😉

O, ja vem kako to je……..
zvečer ravno zaspiš , pa evo budnica …
nato se skozi noč ponavlja in potem najlepše zaspiš proti ohlajenemu jutru , ko se zgodba ponovi.
Ne vem , eni pravijo ……ko otrok spi izkoristi ćez dan in naredi kaj domačih opravil. Jaz pa rečem , odpočij in zaspi tudi ti takrat. Delo doma boo počakalo , utrujena in zaspana boš porabila veliko več časa za narest to ali ono kot pa vsaj malo odpočita.
Rekla bi , saj bo minilo…samo je vedno kaj tudi ko odrastejo , če drugega ne moraš takrat pa letet po fruštek u štacuno ali pa to in ono…tko pač je če človek ne zna ustavit zadeve:))

veš kako bi rekel SP…??

Čez enih petnajst let…se boš pa ti njemu maščevala, ko ga boš zjutraj, po žurki, v grunt podila:)))))))))))))

:)))))))))))

The best in life is free

hehe , pa še velik resnice je v tem , sam ne vem če si ti ali jaz taka….

:))))))))))

Mislim, da si zdaj zadela bistvo:))))))))))))

The best in life is free

a ni povedu, da bo s honorarčkom kmal kupu en strašn dobr vikend na morju pa de bo tja vse vas povabu???!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

SEM PA JEST!!!!

Marš mularija ven s pojstle….delat!!!!

;-))

New Report

Close