gmajnica :)
vse vas lepo pozdravljam 🙂 … sporočam da kr nimam časa bit na netu … čeprov je moj mali sonček čist nezahteven … komi verjamem da je tolk miren in kr pančka in pančka … pa mal popapca pa spet pančka 🙂 … jest ga pa gledam in gledam in se ne morem načudit kolk je lep 🙂 .. pa čist moj 🙂
skratka … čeprav mam enga razgrajača že doma je tole ena čist drugačna izkušnja … me miško mali ful pomirja in sploh sem čist out od navdušenja 🙂 … vse vas lepo pozdravljam … pa vam potalam ene take spešl lubčke .. lepo pa radi se mejte .. vidte da sem čist v eni tretji dimenziji :))) mi nč neumnosti po glavi ne hodjo 🙂 ne špineli, ne kej druzga 🙂 .. verjetno tud to kmal na vrsto pride … ampak vse ob svojem času 🙂
papa gmajnica … če ne prej … ko se šola začne bom verjetno spet čist miceno več tuki 🙂
cmokaaaaaaaaaaaaa :)))
B.
saško … včeri sem prvič odkar sem iz bolnice pregledala slikce in filmčke od vseh nas iz bolnice … in mam en filmček tam iz porodne sobe 🙂 … kjer babca reče … da zdej k sem tolk na izi Tineta rodila nej pa še po eno punčko pridem 😉
no … dans zjutri pa mi moj tavelik sine reče … da bi on mel šest bratcev ??? haloooo?? a bi mogoč kdo mene kej prašal kaj bi pa jest 😉
:)))))
vračam cmokca 🙂
B.