Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gmajnica :)

gmajnica :)

vse vas lepo pozdravljam 🙂 … sporočam da kr nimam časa bit na netu … čeprov je moj mali sonček čist nezahteven … komi verjamem da je tolk miren in kr pančka in pančka … pa mal popapca pa spet pančka 🙂 … jest ga pa gledam in gledam in se ne morem načudit kolk je lep 🙂 .. pa čist moj 🙂

skratka … čeprav mam enga razgrajača že doma je tole ena čist drugačna izkušnja … me miško mali ful pomirja in sploh sem čist out od navdušenja 🙂 … vse vas lepo pozdravljam … pa vam potalam ene take spešl lubčke .. lepo pa radi se mejte .. vidte da sem čist v eni tretji dimenziji :))) mi nč neumnosti po glavi ne hodjo 🙂 ne špineli, ne kej druzga 🙂 .. verjetno tud to kmal na vrsto pride … ampak vse ob svojem času 🙂

papa gmajnica … če ne prej … ko se šola začne bom verjetno spet čist miceno več tuki 🙂

cmokaaaaaaaaaaaaa :)))

B.

Ej B….dokler si še “tam gor nekje”…dva viteza imaš, dej še eno princesko :)))))))))))))))))))

Cmoka na cmoke :)))

S.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Že iz tvojih besed veje eno… samo blaženo navdušenje 🙂 Prav je tako. Po vsem kar si prestala v začetku nosečnosti, ti vse tole pripada 🙂

Lep dan Barbi pa vliko crkljanja z miškotom 🙂

aja, pa lubčka enga 😉

Boh dej Barbi. Me veseli, da ste vsi tako pridni. Pa lepo da si se javla.

Cmoke

saško … včeri sem prvič odkar sem iz bolnice pregledala slikce in filmčke od vseh nas iz bolnice … in mam en filmček tam iz porodne sobe 🙂 … kjer babca reče … da zdej k sem tolk na izi Tineta rodila nej pa še po eno punčko pridem 😉

no … dans zjutri pa mi moj tavelik sine reče … da bi on mel šest bratcev ??? haloooo?? a bi mogoč kdo mene kej prašal kaj bi pa jest 😉

:)))))

vračam cmokca 🙂

B.

🙂 ja jani res je 🙂 … zdej mi je lepo … in sem si kr zaslužila vse tole 🙂

dej no dva lubčka … še za miškota enga :)))

B.

Mogoče sedem ;o)))))))))))

ja sej veš da sem skos tuki nekje … sam se tolk kr neki dogaja da nimam pojma kaj debatirate tuki in tko minevajo dnevi 😉

Sem prečikiral nazaj kaj sem napisal. Sicer nič pametnega. Upam, da bom zdaj

CMOKE

ja zih 🙂 a ti bi sedem?

kaj zdej … a cmoke dajal meni al jaz tebi :)))))

evo en oreng CMOK … preden greš domov 🙂

Ne, to je bilo zate mišljeno. Jest mislim, da jih je tvoj miško premal rekel ;o)))

Jaz planiram ( oba ) tri

Jest TEBI. Ker si moja

a jest pa tebi ne smem 🙂

Če sem tvoj, kar

uh … jest pa planiram sam počitnice 😉

Midva tut – občasno, ko ne moreva več khmmmmm.khmmmmm ;o))))))))

evo še dva za vsacga enga 🙂 lubčka mislim :))

lepo popoldne Barbi!!

New Report

Close