Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neka pamti !!!!

Neka pamti !!!!

Ko nam smeta,
Hrvatska je prvak svijeta !

To in temu podobne umotvore je danes moja malenkost poslušala na službenem potovanju po Istri. Sicer pa za spremembo, imam tudi pohvalo za to našo sosedo HR.

VSAK mejni prehod je lepo opremljen s kontejnerjem z osvežilnimi pijačami, WCjem, POŠTNIM KASELCOM IN BANČNIM OKENCEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu se gre lahko naša podalpska deželica in z njo EU še učit, lahko mi verjamete, ker vem kaj pomeni na meji 5 avtobusov švabskih penzionistov ki bi se radi vsaj usrali in poscali, oddali kartico, ali menjali kune, pa nimajo kje.

Sicer pa en lep izletek, priporočam tudi vam.
AC Ljubljana – Kozina, v Črnem Kalu proti MP Sočerga, od tam v Buzet, pa do Pazina, pa mimo srednjeveških mestec Višnjan in Grožnjan, zgrajenih na vrhu griča, vse iz tistega fliša, obdano z vinogradi in terra rosso, pa mimo Istrskih toplic do Buj, preko našega MP Dragonja, nazaj čez Koper.

Ovo van je idealan jednodnevni trip za ovo vreme, kad dozori loza :))))

Se beremo v petek, jaz odoh u ilegalu.
Ala ljudi Bok !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

jebeš hrvate in izlete po njihovoj.. k*** ljepoj :)))

Saško mamo mi doma tooooolk lepih tur… jest še na morje ne grem več k hrvatom majku jim… 😉

ajd Saško, do petka… živ!!!

A sej jest tudi ne grem na morje, tole je bila službena dužnost, ker bo v bodočnosti Saško mogoče služil kruh tudi na Dragonji in Sočergi.

Tankali smo pred mejo, kavico pa popili pol ko smo jo prestopili nazaj :)))))))

Bok frend !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

tok je prov :)))

dobro jutro Sašk!!!

Bok pubeci, bok !!! Morti tam negdje
sretneš opet našu ljepotu i sav naš
kapital u mozgu …. Dudeka i Regicu ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ijeee, morti bi i Štefeca zvali :)))))

hej Saško … 1x v življenju sem bla v BUzetu :))) pred tremi leti, ko sta k nam prišla na obisk prijatla iz Singapurja … je tip na vsak način hotu dobit štempl v svoj diplomatski pasport … itak da štempl iz hrvaške :))) je tip mislil da je tam še kar vojna in on kot vojaški nek analitik tam v S’poru nej bi bil ful frajer s tem štemplom :))))) no … ko smo mu veselo razložili da je za vojno caa. 10 let prepozen se ni dal glih motit … v S’poru to itak noben ne ve :)) in smo šli … v Buzet 🙂

tam pa smo bili na koncu mi prava atrakcija … onadva sta pač Kitajca ane … in zdej so nas vsi gledal ko da smo z lune padli … kaj hudič zdej 2 kitajca tam počneta :)) … ti s’porski kitajci pa so še mal drugačni od unih čistokrvnih :)) zato še malo bol eksotični 🙂 … no in tko sta bla potem tud onadva zelo zadovolna ker sta uspela na Hrvaškem zbudit pozornost :)))

in kaj je bil največji zadetek tistega dne … v Buzetu smo našli trg Josipa Broza :))) uaaaaau … da ti vidiš njegove oči … zasijale so ko une pri Pokemonih :))) in kaj so nas šele pol domačini gledal … ko smo tisto tablo poslikali podolgem in počez … s facami .. z rokami z nogami … ma ko ene opice smo bli 🙂 … sej men ni velikrat nerodno no … ampak takrat pa bi najraje v zemlo zlezla … še dobro da smo avto pustili daleč … da niso glih vsi vidli da smo napol … Slovenci :))

no … da ne razlagam kolk so nas na carini čukast gledal ko je tip želel štempel v pasport … na hrvaškem je carinik moral celo tam v eno šupico it iskat štempilko … jo fino spucat in namočit z barvo … na naši strani so nam pa rekli nej se ne zezamo s štempilko … in ko sem cariniku že tretjič z bednim nasmeškom razlagala da si kitajc res želi štempel … smo ga končno dobili :)))

jao Buzet me ne vidi nikdar več :)))))

B.

:)))))))))))))) kako smo se lotili Saškota k se je odpelu na Hrvaško :))) Ojej… upam da Saškič ne bo zameril :)))

živjo Barbara :))))

Bok, al ča ti je loza, gdi?

ku oni začnejo lipa naša,

jest pravm da je lipa ziher tud naša-da nej
probajo naš lipov čaj-tko, al pa nej si zavrtijo
lipa zelenela je:)

misliš da je mečkator mel kšno asocjacijo
kukr ta narbolš sosed?

sploh so pa ldje ldje
meje mamo pa
itak u glav pustavljene ne de

živjo Jani :))) ma jest sem sam napisala prvo in edino asociacijo ki jo mam na Buzet :)))

itak B. nima nič proti nobenmu … kakor komu paše … mam čist premal izkušen iz sosedne države da bi si ustvarila kakršnokoli mnenje :))) lahk pa o kakšni drugi državi kej lepega al pa grdega še napišem :)))))

B.

🙂 Buzet se men sliš tkooooooooooooo…. buzarantski :))))

no jest o sosedih glih nimam kakšnega extra mnenja, tko da… nej nas pustijo pri miru :))

New Report

Close