Sredino jutro…
Popolnoma enako je , kot vsa ostala jutra . Vsaj tako se nam dozdeva . Pa ni ravno tako. Vsako novo jutro , nam prinača nov dan….
In dan ni nikoli enak dnevu , kakor si tudi večeri nikoli ne sledijo v enakem zaporedju.
Čeprav ni vedno fino in lahko živeti , je pa lepo zbuditi se v nov dan.
Toliko od mene , da je malo drugačen post kak dan :))
cmoke vsem
a lahk tud jest voščn dobr jutr?
Pokonc sn že zlo dolg, ampak zdele mi je zapasala kava pa radovednost se je zbudila in me naterala, da pogledam, kaj je novga po svet….
Bryan Adams je glih kar odpel Open Road, lepa pesem, in čeprav je zunaj še megla, se mi zdi, da se bo tam okoli devetih rodil lep sončen dan….
Jani , skoraj si me stisnil v kot s tem ponedeljkom . Namreč , če bi napisala , kar sem v hipu pomislila , kako ne maram ponedeljkov , bi demantirala sama sebe 🙂 pa vendar saj so tudi jutra v ponedeljku lepa ….na nek način…
In ko boš na radiu in če bo lep dan , je ena pesem ….ljubezen s čudovito žensko….bo to zajček poslušu :)))))))))))))
love with a beautifull woman :)?
bo Jani drug mesec, ko spet gre na radiu posikal kakšno tako lepo 🙂
ja zajček, vsa jutra so na nek način lepa.. in ko se ob pol sedmih pelješ proti službi.. v gosti megli.. in ko prideš tuki v naši dolini na del, kjer se megla razredči, pogled pa se ti odpre proti stražarju Julijskih Alp, ki se koplje v soncu… a ni to neki lepega :)? Pa tud če je danes sreda 🙂
lupčka zajčku mojmu, k me ni spluval zarad ponedeljka 🙂