Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zopet dobro jutro

zopet dobro jutro

gmajna. sreda je. Dejmo, še dva dni + danes, pa je vikend

No pa dejmo,dobro jutro! Lepo jutro ne de?

dooooobro jutro…hej, saj ni tako hudo ! Dežuje! A se ti to ne zdi niti mal romantičn?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

je je, jutro perla

pr nas je sonce

jutro

hm..saj….
če zaprem oči, je pr nas tudi:-)))
toda ko jih spet odprem, pa dežuje:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

J sevede pol pa svizec zavije folijo….
Pr vas je že včeraj brlelo skup,ko pri nas še ni..tak da ne nas hecat!!

je res sonce no

res je sonce

a ga mi potem pošlješ mičken?
pol kilograma?

hehehe sej ti verjamem……a maš tako vročino kot jest?

sej sam trolk ga lahko. Ga tudi pri nas ne b odolgo. Itak sem pa jaz eno sonce tukaj

Prav fajn se počutim. Iz kje pa dera ta tvoja vročina hehehehehehe

iz znotraj…….

no to ti pa verjamem zdej ja…Pol pa se boš sam moral prguncat na gorenjsko…)))

ok. saj nisem izbirčna. Če je tiszga sonca tam zgoraj bolj mal, potem pa mičken sebe žrtvuj :-))

Kaj mi daste za to ;o)))))))))))))9

A te spet……kuha;o))))))))))))))

ker kos

hm…tak, da bo dober za pojest, za na kruh namazat, da bo velik pogrel, da bo naredu cel kup veselja, pa da bo še za jutr lohka kej ostal.-))

pol lahko samo o enem kosu govorimo ;o))))))))))))))))))

uhh ja pismo!!:))

hmmm me zanima kterem..))

O vampu ,o))))))))))))))))))))))99

Boga revca. a pol spet agrumi padajo

New Report

Close