Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOGA BI…………?

KOGA BI…………?

recimo, da se zvečer dolgočasite pa bi vam godilo oditi na kakšno prireditev, malo posedet in komu prisluhniti.
Koga bi vam bilo najbolj všeč v takem trenutku srečati ?

(mogoče od znanih Slovencev=)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Prijatelje s katerimi smo bili veliko skupaj v ko sem še živel v LJ

TO SE TUDI MENI ZDI FAJN.
zelo rada se srečujem s tistimi, s katerimi sem se družila v določenih obdobjih………..

Včasih mi ni problem vsega izpustit iz rok pa stisnt v objem :-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

recimo da se nikoli ne dolgočasim, tud zvečer ne in… no ja znanega slovenca.. al slovenko… 🙂 nimam neke posebne želje srečevat znane slovence in slovenke 🙂 Mogoče Đuro, ki ni slovenec ali pa Šugman.. Jernej ali pa Zlatko… ali nedaj bože politika kerga :)))))

Ja, zlati cajti

Danes moram pa cel plaren spisat da se dobimo. Vsak ima svoje obveznosti

HM..Jani, a do tega, da bi mene tkole srečal ti pa ni, a?!?!

P.S.
:-)) hvala za pomoč…mal zbiram ideje….da men ne bo treba vsak mesec tolk mislt, koga matrat :-))

A to sam za Janija velja ali tut za koga drugega. Sej ne da bi bil fouš. Vprašam pa lahko

hehehe, za vsazga.. !!!!

samo……… janija se upam zezat, ker vem, da je glih tolk nevaren kot milni mehurček ._)))))

Milni mehurček hahahahahahahahahahahahaahaahahahahahahaa

hahahhaa
me je tale milini mehurček nasmejal:))))

mene tut.

a ti si pa milna mehurčica ;o)))))))))))))

a maš tak občutek :)))

JA

Zdej me bo pa ugriznila ;o))))))))))))))))

hahahha
n eželi si tega :o)))))

si, če boš nežna ;o)))))))))))))))))))))

samo zate se bom potrudila :o)))))))))

To mi deli ;o))))))))))))))

:o)))))))))))))

Cmoka

hvala :o)))))))))

saj je res tak…en strašn grozn dobrovoln človk..pa še prjazn, dobrga srca, pa kar je zlo važn:
za moškega sploh nč ni siten .-)9

res je

tut tep ;o)))))))))))))))))

zmeraj pravim, da imam srečo, kadar srečam take ljudi 🙂
tudi na tej strani, se mi zdi, jih je kar nekaj 🙂

a greva z nočnim programom :)?

New Report

Close