Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj naj rečem…

Kaj naj rečem…

prišla,videla in šla….tako!..)):((((
Nočko:)

Prišla, videla … in rekla: Dobro jutro !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

skočila iz postelje, skuhala kavo, naredila, zaradi česar je gorela voda, prišla sem …in voščila dobro jutro !

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

uh, kako modre besede :))

dobro jutro perla 🙂

jest sem čist aut….po eni strani bolna…po drugi zelo žalostna!! Bi mogla nekam it..bemti sem pa komaj pokonci…..ŽALOSTNA SEM FEJST!:)(((((((((

če si žalostna……………..a ti lahko pomagam?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja perla .. kaj pa je tolk hudega … mogoč ti lahko pomagamo?

B.

Veter pometa v ritmu starih stopinj
plesne korake, ki jih nosi spomin.
Melodija je takšna, kot si ti,
žalostna!

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ja tak no,mam sntibiotike,je rekla zdravnica,dober da si prišla,bi bila skor spet ena čudna pljučnica….
Tak da…žalostna se zmerej,ampak kaj naj.pozdavit se moram prej….a ne?

perla….
a maš kej žajblna doma?
pa mete?

meto obozujem…..zajbelj bljek..a ga imam..in hvala vem vem……v vrtu mam celo meliso…bom ja kuham že prvo rundico…

jaz v življenju še nisem bila niti 1 x prehlajena, tako da ne vem, kako to izgleda….
ampak…
ko so pa otroci, zlasti ta starejši sin je občutljiv kot dojenček, so me pri prehladu morali “ubogati”.
To pomeni:
vroč tuš, ko so prišli ven, sem jih dala pod odejo, na prsi eno popeglano bombažno krpo, ki je še zlo topla, potem pa v ene 2-3 urah vsaj 3-4 litre čaja:

čaj:
meta, melisa, žajbl, lipa

+
limona
+
med

ves postopek je zmeraj koristil, toda niti pomisliti ni nihče smel, da bi mi ugovarjal !”:-))))

New Report

Close