Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sam…

sam…

da nas ne zaraste pajčevina…..
Lep dan vsem..jest grem pod kouter..čau!:)

dobr dan
grem domov iz službe..v ta lepi sončni dan….
potem pa pot pod noge…ČE bo seveda doma kdo tolk pr volji, da bo kej pospravu :-()((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Perli cmokija na rdeča lička , pa velik počivi.
Jest bi že težila tle okol pa ne morem , ker sem boga na umu in v duhu .
Sam mal pa bom napisala , da ja ne zraste koprena čez naše misli in zamisli.
povej mi ko utegneš kaj boš in če boš sploh lahko kuhala :))))

evo…sem zdejle napekla mal palačink,za otroke predvsem in morš si hudiča mislit..dec me uči kako se rolajo namazane palačinke da popizdiš…sem divja da bi sam grizla zdej….

Drgač pa za kosilo sem skuhala čist obično riž….
potem pa ekstra prepražila mal čebulce,pa kar orenk česna…pa dodala en velik paprike ,pa vse začimbice..na koncu peteršiljček z vrta…..no pa envelik paradižnika……in tako ko tak fino tesnstaš,da se paprika razpusti…prideneš rižek,ja tist taskuhan….dam še malo parmezančka vmes..in voela….jed je pripravljena…Zraven smo mel na žaru pečene perutniške,tako sladke so bile..njam..pa zelena solatka….eko…dons nič juhce,nisem zmogla….

Kaj bo pa juti pa nevem,v igri je spet nek mesek,puravovi fileji,pa spet nekej o testeninah se mi svita..bom vidla…..pa ti?

mmm hvala

špagete boloneze pa zeleno solatko ( zelo dobro , samo me je apetit zaradi intruderja minil ):

saj po novem , saj po novem , saj po novem letu boljše bo 🙂

še tole…
kadar mu je do učnih ur , da te uči , pozorno poslušaj kajti možje imajo vedno prav …sledi neprimerna beseda :))

aja , pa še sem naredila jabučno pito. tko !

hehe mislim,tud za tvojga in mojga pride čas…..boš videla…račun bo velik…..midve se bova pa samo sladko se smejale….

Ti….me ima da vse skup nekam zabrišem..in se sama odpravim na dolgo pot……

me nasmeješ :))))) ( vse skup nekam zabrišem ) :)))))))))))

metlo v kot , piskre u luft , vrata pa zaroputnt za sabo 🙂

ja….pa nekam kjer je vse kot v pravljici….

New Report

Close