Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Yeeeeeeeeeeeeeees!!!!

Yeeeeeeeeeeeeeees!!!!

… spet je .. pondelk :))))

dobro jutro gmajna pa en lep sončen dan 🙂

cmoke pa zauhe pa tko al tko.. že po defoltu 🙂

dobro jutro , talam ti tudi cmoka , a v meni ostaja ….NE MARAM PONEDELJKOV , kljub temu , da so me že razvedrili . Pač mi ne gre in komot bi se lahko začelo vse skupaj s torkom .

dobr jutr Jani,
a je pr vas tud megla?
če jo ni, ti jo lohka pošljem eno veliko škatlo?
Pa še en kos štrudlna za povrh ?

dobr jutr tudi zajčku.
A je tam, med podrastjo še tišina, a so se prebudili tudi murnčki, pa lisička, pa gosenice, hroščki, metulji in strašni levi?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jutro Steff , pst…
medved spi in dokler je tko je mir…

ostale živalice pa se prebujajo in po gmajni že šelesti listje in sliši se tapkanje šapic živalic. Sam še sonček mora bit 🙂

ne se bat, ne bom prebudila tvojegha medvedka.-)))
Naš brlog je že prazen, vsi so že nekam šli, jaz pa čakam, da mi kakšen veveriček skuha kavo, toda kaže tako, da ob ponedeljkih vsi strašno hitijo in se nimajo časa ustaviti niti za hip :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A se hecaš s temle tvojim “Yeeeeeeeeeees!!!!” ????? Zjutraj sem upala, da je šele sobota.

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

dans bi tud jest rajš začel s torkom ;)))

štrudlu može al magle … 🙂

no tuki megle glih ni, ni pa tud še sonca 🙂

dobro jutro štefi 😉

nč ne hecam.. pondelk je pondelk in temu se ne da nč pomagat 🙂

da bi bla sobota.. vuuuaaaaaaaaau.. tud jest sem za to 🙂

dobro jutro LILI 🙂

No tud ponedeljk je za neki dober…..)))

se strinjam 🙂 … sploh če je dan enak dnevu 🙂 no … pr men dans še bol na izi … k sva sam dva doma :))

lep dan vsem!!

B.

pr nas pa že sveti en cajt…..tak skozi šipo ga gleda malo…..)))

Aha!!!!!!!!

Za kva že?

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Cmoke vsem in lepo dobro ponedeljkovo jutro !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close