Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes sem pa ponosna…

Danes sem pa ponosna…

na pravkar skuhano in snedeno obarco..njammm….ni manjkalo žličnikov notri,pa zraven za veliko piko vdet,čisto pravih domačih ajdovih žgančkov…..njammm..za posladek pa seveda palačinke z domačo marmeljadko..mmmmnjam….res je bilo dobro!!:)))

P:S: dejte no mal receptov,kaj vi kuhate,da bom še jaz imela kaj od tega-ideje…nikol jih ni preveč…)))

ojoj sam hrana … pa tolk se mi skos je :))

B. nikol ne kuha nič za kar bi porabila več kot uro s pripravo vred .. pa vse se mora v eni posodi delat da nimam preveč za pomivat pol :)))

dober tek 🙂

B.

Jest skoraj vsako kosilo naredim v eni uri,no saj so odstopanja ampak ne velikokrat…..pomivam pa sproti,da je manj potem za v stroj..ampak čpinj nikoli ne zmanjka itak….

zajček bi te takoj vzel za svojo kuharico. Pa ne smem ! tako bi se zeko zredil , da bi bil sam vrag. Kuhaš tako dobro ( to sem tko al tko probala u life ) da se mi / nam cedijo sline . Ne smeš :))))))))))))))))))))9

čak sej ti bo zajček dal tudi kak recept samo zdejle zjutri še ne…

hvala zajček zlati….ma kuham res vse…ampak mojmu se skoz nosek viha,pa ni to pa ni uno…ampak najhuj je ko vidiš da nima pojma,kako se stvari sploh pripravi….
Je pa res ena,mal preveč me tale hrana okupira.Če bi bilo po moje,bi se jedlo takrat ko si res lačen.In ne točno tisto uro vsak dan…klinc pa tak red.

Mal premalo si probala v life…..bi bilo fino in zame razveseljivo ponovit vse skupi…to že en čas govorim res…za vse…

Prosim receptke jes….

EN PRAVKAR PREIZKUŠEN RECEPT,HITRO ENOSTAVNO IN DOBRO-PA HUDMANO NASITNO…

pečeš palačinke,potem daš vanje mal šunke pa sira in vse skup poviješ v rolco.Potem gre to v moko,jajca in drobtince-popečeš

Zraven poljubno,lahko pomfri,lahko samo to in seveda solatka po želji..
Eko!

Sem mislila da bom dans kuhala kej drugega ampak sam za nas tri,ma sem tud mal lenčkana dons,zato sem premišljevala,pa premišljevala..in domislila he tale recept k sme ti ha napisala..njami je bilo aham…))))

Za vse kuharce pa eno vprašanje,zakaj juha v hladiliku prehitro rata kisla…Pa ni predolgo stala-goveja domača mislim…Pa ni bila topla v hladilnik dana..tak da ko sem jo pogrela,fej je bila kisla..bljek,ZAKAJ?

New Report

Close