Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mouning

Mouning

🙂 dobro jutro svet in gmajna.. matr.. četrtek je že.. kam grejo dnevi 🙂

lepo jutro in en lep jesenski dan 🙂

Jutro lepo in megleno. Res je vse tko hitro gre , zajček zdej vse dneve prespi , pa gre še hitreje. Sej ne vem , je to dobro ali ne ?

dobro jutro….pr nas pa sonce sije, pa 30 ‘c je……pa morje šumi, pa palme…..pa na pol goli natakarji se sprehajajo sem pa tja, čez pol ure bo moški striptiz na sporedu .-)))))))
pa eden me po hrbtu masira, pa ta drugi s pahljačo pihlja, da mi ni vroče :-)))
tko..a mi je kdo fouš?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

je.. v spanju se človek najhitrejš pocajta 🙂

eno spešl jutro zate zajček pa cmoka zdravilnega!!!

in potem se je štefi zbudila, pogledala okoli sebe, kot da ne verjame, da je na svetu lahko tako lepo, se nasmehnila v sebi, veselo zavriskala in se odpravila v kopalnico…

dobro jutro štefi 🙂 lep dan!!!

hahaha, sploh ni res, Jani!
Takoj sem si izborila stol v prvi vrsti, da bom lahko predstavo gledala od blizu .-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

tole je bilo pa tko lepo prebrat , da nisem utegnila niti postati zavistna.
krasen jutranji post !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja , je zajček tko slaboten.
Nč , bom kar še malo ajau.
Lubija , objemček in adio…

hvala zajček..hehe..smo glih na sredi predstave, hehehe….
ti ne veš, kakšni krasni moški so na odru, dol padeš ….-)))))))
pa banana shake nam strežejo, če ob pogledu na oder katera slučajno omedli .-))))))))))

hehe sem se nasmejala , zdi se mi kot da sem tam s teboj :)))))))))))))

Zauh Jani. Seba ma zadnji dan počitnic

Zbudi se. To so nočne more ;o)))))))))))))))))

Jutro Stephie

Jutro

Cmoka

zauh 🙂 ja sej pravim.. enim pa res ni lahk.. kr počitnice :))

matram se pa matram, da bi odprla oči, pa kaj, ko se mi vedno eni in isti prizori prikazujejo .-)))))))))

… nak, prej padla iz mreže, anede!

Dobro jutro, gmajnica!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ZAJČEK, kr predstavljaj si, DA SI TUKAJ. vERJEMI MI, DA TE BO PREHLAD V HIPU MINIL IN DA TI BODO VEDRE IN DRZNE MISLI spremenile turobno megleno jutro v nepozaben dan

A jest ;o)))))))))))))))))

Zadnji dan si pa ziher pozabu prebrat a ;o))))))))))))))))

A maš še kej žepnih priročnikov al si jih že skuril ;o)))))))))))))

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kako si vedel?

na glavi si imel rdeč klobuk, pa mal muštac, pa ča-ča-ča si plesal…..-)))))
Pa glih glih en zlo dobr peciv si speku za pokušino :-)))))

pol pa res ni čudn da si oči težko odprla. TO NISEM BIL JAZ

oh..a res nisi bil ti??
ampak tisti s klobukom je bil tak fajn, šarmanten, prjazen, zlo lepo se je smejal, pa mal navihan je bil, pa na očeh se mu je videlo, da je glih pršu s poročnega potovanja……

ja..kdo bi pa bil, če ti ne ??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!
:-)))))

no sej če bolj pomislim;o))))))))))))))))

no, evo seba, pa praviš, da je bilo vse skupaj en larifari .-)))))
hehe, tega pa nisem povedala, da imaš na nosu eno pegico, to se je tudi videlo :-)))
hm….
nisem pa sigurna, ampak, v naročju si držal dva dojenčka, fantka pa punčko, men se zdi , da sta bila dvojčka .-))))

(mal šloganja .-)))

Ti, bi me ti rada že pokopala al kaj ;o))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close