Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predraga gmajnica…

Predraga gmajnica…

in ostali “žalujoči”!

Če tole pišem pomeni, da sem še živa, ne?
Dobro! Kot veste sem deloholik in zdaj sem še deloholik na kvadrat. Zato nimam prav cajta tuki pisat, čeprav se mi kdaj stoži!

Da malo razložim; podpiram doma še ta četrti vogal (ta je uni pri sekretu, ki ga je do sedaj podpiral gazda), začela se je šola, pa se moramo učit (eh, tudi posebni programi niso več, kar so bili), v službi mi moj minister (sumim, da sem mu všeč), pošlje vsak dan kakšno zahtevo, zdaj so me dotolkle še volitve (evo, nisem kršila volilni molk, ker je ura čez polnoč), pa tako ne hodim volit (vsi “voljeni” in izvoljeni bivši so klump!). Da ne govorim o svoji terapiji; to bosta vedela Jani in Seba; z žepnimi priročniki je na podiplomskem samo en križ!

Zato pa bom danes zjutraj (sicer z podočnjaki) šla na bolšjaka k mojemu staremu prijateljčku po kakšen ljubavni roman! Za flikat mojo zmedeno dušico!
Me mara tudi tako z podočnjaki!

Kaj ni življenje lepo?

p. s.: Vi kar spite, ja, pol se boste pa spraševali, kaj vse ste zamudili v življenju???

Vse to je živlenjenje…..
Zakaj tako? ma še sama nevem…..a za nekaj ni hudič da je dobro.ako zmeraj sama pravim in se s tem tolažim…
Ni hudir,enkrat,nekoč,nekje…..ma bo drugače….
Zdej pa zavihajmo rokave in……………………………………….na koncu bo vse poplačano…..

P.s. šola vem je obupna….tudi pri nas dobivamo sive lase……koliko dela,truda..he imam občutek,kot da bi sama spet hodila v šolo…pa čeprav imam sama še tisto pikco na i udart……pa he še kak banger bi se tudi pri nam našel..a sem nehala štet.ker preveč utruja že misel sama na vse to….
Poglejmo raje v sonce……..
POljubčka da bo vsaj današnji dan he za crkljat pod odejo..saj bodo deževne kapljice zunaj……
Zdej pa…ja me že čaka dobro pregret likalnik in že slišim gospodarjeve besede..a ti veš za katerega moraš volit?? No sej sme vedel..čaki ti povem..oBkrožit moraš………………………………………hehehehe da ne nadaljujem…..dosti bo!!
lepo nedeljo vsem…..

Ah, Tiha, samo da si še živa! Samo da si !
Pa naj ti bo danes lep večer, spočij si ….
odmisli vse, kar te obremenjuje, zapri oči,
prikliči v misli šum valov in vonja morja ….
petje škržatov in se sprehodi po samotni
plaži ….

…. ali pa takisto zapri oči, si prikliči v misli
zasnežene vršace naših Julijskih alp, začuti
vonj snega in planinskega cvetja, okusi na
ustnicah pinjeno mleko, v ustih pa kos črnega
kruha z maslom ….

… ali pa enostavno meže začuti topel objem,
nežno dlan na licu, božajoče prste na ustnicah,
vonj po … in toplino, ki odseva od drugega telesa …

… in čuj glas, ki ga želiš slišati …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Draga Marija,

tvoje napisane misli mi vse božajo dušo…vse to imam v mislih, pa ne bi znala tako napisati kot ti!

Hvala, veš!

Hvala bogu, da štrajkajo novinarji, ker je radiu sama dobra glasba! Pa nič politike…pa volitev…pa vsega zlega!

Prooooosim, še štrajkajte!

Marija…mislim tudi na tebe…
pozdravček
d

New Report

Close