Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DAVKAIJA

DAVKAIJA

Polž hiti po livadi, zagleda ga štorklja in ga vpraša:
Polž, kam pa tako brziš?
Polž zadihano:
Davkarija je prišla v gozd. Jaz pa imam hišo, žena ima hišo,otroci imajo hišo…

Ko to štorklja sliši, tudi sama bliskovito zafrfota.
Medved jo zagleda, kako drvi po nebu in zatuli :
Štorklja! Kaj se dogaja, kam se ti tako mudi?

Štorklja se zadere nazaj :
Davkarija je v gozdu! Jaz pa živim na visoki nogi,mož živi na visoki nogi,mulci živijo na visoki nogi…

Po tej novici tudi medved nič ne odlaša. Po vseh štirih se zažene,
kakor ga nesejo noge.

Zagleda ga opièjak in zakliče: Kam pa kam, medo ?

Medo teče in reče:

Davkarija je v gozdu! Jaz imam plašč, žena ima plašč, pamži imajo plašč…

Tudi opičjak se požene v dir, potem pa se nenadoma ustavi:

Čakaj, čakaj, zakaj vendar sploh bežim ? Jaz sem golorit, žena je
golorita, otroci so goloriti…

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tole je da zajček pade dol od smeha. Fajnali :)))))))))

Mislem, ej, manjka “R”, pa sem tok boga danes, da mi kar nekaj manjka .. sem in tja … kakšen “R”, pa kakšen “š”, pppa še kaj!

Aja, ziher mi pa manjka vonj po ……. tistem, a veš zaječk,ko je uni šel po hodniku, jest pa za njim kot u risankah. Miže in samo za …. vonjem, bemtiš!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ojla, zekec, moja ta mala je zdaj čist črna !

O kristus , nikoli ne bom tega pozabila tako v živo si napisala da sem podoživela tako vonj njegov kot korak. Smejala se boš opisu hodnika ki mi je ostal v spominu. Ja , meni manjka en tak vonj , o bela cesta ….grem se pokorit :))))))))))))))))))))

aja …sam bog daj da župnik ne bo dobro zgledal ojej..

Mariči , !!!!!!!!!!!!! gromska strela ne to tuki tkole jauno :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ojjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj moj jezus!
Ojeje, ojejjjjj, sem prehitro kliklnila na “pošlji”, bemtiš!

No ja, naše mlajše dekle, naša nadebudna najstnica se je prebarvala in je zdaj čisto črna. Si jo lahko zamisliš ??? No, moram reči, da niti ni slabo in zdaj se gre slikat za …. čuda stvari! Za to je šlo, a veš, da še nismo vsega postoril, kar smo imeli v načrtu, ker se je šla prebarvat, šele potem je dejala, se gre slikat in slike odnest tja, kjer jih čakajo z drugimi dokumenti. Jezus, pobje, ne se režat zdej no! Al’ pa, rež’te se, sej to je več kot en par dohtarjev vredno, anede!

uh , dober si se zvlekla……moja je tud črna:)))))))))

ej to jo moram pa videt , eh mladina kaj čmo…a ji paše kaj se ti zdi ?

Mladim vse paše, verjemi ali pa ne. A tko praviš, da je tudi tvoja črna? A že dolgo, al od glih kar ??? Kako pa njej stoji ta barva?

Ja sej je že skoz črna . Ja , lepo ji mi stoji , sej je sfizirana:))))

Hahahahahahaha

torej:pred dacarji hlače dol ?

Mariči!!!

aaa hahahaha
dejta vidve,mej dun,hahahaha
….kolk je pa stara ta …hahahaha
dej,dej,dej…

hahahaha,a s dacarje zagledala,pa….hahahahaha

a ne de no!
hahahahahahahahahahaaaaahhhhhahaha

zajčk!
Mir!
hahahaha,zdej pa še ti,grem g,,…mzbrrr
A jest?
Jest neč!

mahhhhh hahahaha,dejta že no,hahahahahaha!
Men bo čeva ven vrgl od smehahahahahaha

Prec semkaj,kufe kuham!

New Report

Close