Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ordinacija

Ordinacija

Dr . zajček sedi za mizo in gleda skozi okno . Pročelja hiš se uupogibajo od nastale sivine deževnega dne . Pogled mu objame in zajame :)) vrt , se ustavi na odcvetelih cvetlicah , kako žalosten prizor…
Nikjer pacienta , dr B. zajčkova sodelavka in priznana zdravnica pa je zajčku dala dva spomina in odšla…
Kako prazna je ordinacija ). čemu in zakaj si je zajček basal knjige medicine za pomoč pacientom v stiski , ko sedaj nikogar ni ?
Miren in spokoje dan je..
dežne kapljice polzijo po okenskih steklih in rišejo vodoravne črte.
Zajček se mirno in nežno dvigne s stola , pretegne svoje krake desne in leve , zgornje in spodnje , otožno zavije z očkami in…

…si nadene šlem , butne z vrati da odpade omet , natakne šnelfajerco na ramena in oddirka…

Kaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm pa?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

evo, spet se ji je odpel hahahahahahahha

Ej, SEba, kwa misleš, a se je zašpinelala ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ooo jebela mrknila nekam ziher….se mi ne oglasi hmmmmm:))))
ZAJJJJJJJJČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

pizdarija je bila na vratih
hej tamala , še dobr da sem si dala na glavo šlem u pizdu mater !

hehe zdejle sem šele razpizden zajec , Mariči se bo križala nad mojimi izrazi ampak nekje mora tole ven…

… in ko se je pacient prebudil je ugotovil, da je ostal sam v sivini dneva in belini sobe…

Nikjer njegovih najljubših dohtaric, samo praznina beline in obup v očeh pacienta.

So bile to le sanje, ali je res skozi meglo zaspanosti opazoval Dr. Z, kako sedi zamišljena za mizo in riše sence na okno… in nato nenaden odhod.. kaj odhod divjanje skozi prostor.. in občutek je bil, da tudi skozi čas….

le kaj mu je sedaj storiti… počakati, ali se poizkusirti skobacati na vse štiri in pozvoniti Dr. B, da mu pomaga.. kajti.. še vedno potrebuje… špineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel…..

HAHAHA kjut nadaljevanje ampak je zajček tko razpizden , da špinela nau..
čakdr. B če je kej boljše volje:))

lupčka

Ne vem kaj zdej pacienti not lezete če je zaprt !

:)))))))) no tolk romantike kot sem vložil v to nadaljevanje.. ti pa tkole na nož… razpizdena.. še dober da nimaš kanona al pa kej tazga :))))

no lupčka ja.. ampak zelooooooo na deleč, da je ne dobim okol kepe :)))

Jani, ki je še vedno čist paf… čeprav še v službi :))))

:))))))))))))))))))))) p**** :))))))))))))))

jebemo boga zajčk.. zdej k si v vladi pa tkole grdo.. o ne.. tko pa ne boš.. se boš moral pa že nazaj držat :))))))

zakaj si pa paf bratec moj?!:))))
lipčka zate specialnega…..

in pol so dobri tud .. pacienti….

vse za zajčkov blagor.. udri seko :))))

… zdej je pa zajčk res spizdu…

sestrca draga… jest tko romantično ona pa nož.. u srce :)))

lupčka nazaj 🙂

tristo oranžnih vijolic in dve rumeni , saj res :)))) O ti Jani Moj !

Veš je pa bila tista volilna nedelja eno samo veselje v našem štabu. Že nekje popoldan smo imeli vzporedne info in zajček je bil srečen kot še nikoli. Seveda se bo sedaj po pisnem opominu zajček vedel kulturno , odgovorno in tako kot se šika.
hehe se bo skratka držal nazaj :))))))))))999hehehe kako si luštno napisal.

Bo zajček tko useku da bo vse frčal okol.

Hehe paf:)))))

tko si lepo napisau ja . Bom neki napisala danes bolj kasno samo zate*

:)))))))))))))))))))))))))))))
ne bom nikoli več ):

MOJ MOJ SAMO MOJ ! :)))))))))))))))))))))))

Kar spat je šel je blo preveč …ampak danes sem spet tuki.

:)))))) no no.. sej ni tako hudo :))))

lepo jutro zajček :))

JTLC!!!!

jutro 😉

New Report

Close