Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutro

jutro

Šaljivci ;o))))))))))))))))))

Hay, srce ! Gud mouning, gmajnejšen !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hay srčika

SONČEK…..dobro jutro!
marička…………dobrooooooooooooooooooooo jutro.-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Doooooooooooooooooobbbbbbbbbbrrrrrrrrrrroooooooooooo
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttrrrrrrrroooooooooo,
Stephi …. zamujaš, zamujaš …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

dober dan

bomo ji tplavga pisal

eh.včeraj sem imela en krasen večer……..enkrat mesečno se bo to dogajalo še pol leta………pa sem, izjemoma, zjutraj mičkeno lenarila pod odejo.kjer je bilo toplo in lepo…………..pa okno je bilo odprto, da je bilo dovolj svežega zraka……………..

Amapk….vseeno mislim na vas, pa pridem sem gor :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

O Stephi, a se tudi ti znaš tako lepo crkljati, kot se znam jaz? Jaz tudi objamem zjutraj svoj kavč, mojega najboljšega prijateljčka, pa se z njim pocrkljam pod odejico s kavico v roki, predno me pograbi volja za pomivanjem, pometanjem in sraštenjem po hiši ! A ni tisto crkljanje nekaj najbolj božanskega, anede? Da ti pa kdo še kavico skuha in ti pomoli skodelico od nos, ej, sanje malega zamorčka, anede ….

kako Seba ? Te vreme kaj rihta?!

Arabski pregovor:

Dež je vsepovsod enak, s tem da v močvirju
povzroči rast trnja, v vrtu pa rast cvetja.

Grem ….. nekam, kjer raste cvetje in kjer lepo pada dež ! Obožujem dež in to takrat, ko sem lepo pod odejo in gledam ven ! In poslušam njegovo pesem, ki me tako lepo uspava in se ob simfoniji škreljanja dežnih kapelj potopim v neizsanjane sanje ….

dan

Ne, žena hahahahahahahahahahahaha

oh, žena te pa lahko..!!! (IN TE MORA!!)
Saj še nisi pozabil od zadnjič, ko sem ti napisala, da si podpisal .-)))))
ane, ane .-)))
:-)))

sem, sam ne za hlapca ,o))))))))))))))))))

hi sebč,
naj te dežek spomni na medene dni 😉

oh, pa še tebi en čau, če sem že sebatu (a se tako reče) pod tebe napisala

prav fajn se mi zdi, da zmerej skočiš pokonci, ko ti to napišem :-)))
vsaj vem, s čim te lahko fajn / raz/ dražim.-)))))))))))))))))))))))))))))))))

živjo hely :))

:)))
kako kaj…… hm, kako že čivše / čifše? ;)))))

buh dej Heli(j) ;o)))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close