Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek res zanimivo

res zanimivo

Tole kar bom napisala..Nevem zakaj tako ampak me zanima kaj vi mislite!

Kot sem že pisala imam mačkona Srečkota.Že kar nekaj časa,kot mladiček se je zatekel k nam in ja rešili smo mu življenje.Kaj vse sem naredila zanj heheheh
No in sedaj me ta mačkon dobesedno spremlja na vsakem mojem koraku.Zjutraj me vedno pričaka pred spalnico,potem pa samo kroži po stanovanju za menoj..Kot kužek hodi vsepovsod,človeč še na wc-ju nebi imel miru…No skratka zadnjič sem se mu smejala,ko me je celo spremljal,ko sem se šla tuširat.Sedel je in me gledal meni je pa šlo na smeh.Čist resno vam tole pišem..Saj veste kako voda prši med tuširanjem,in moj mačkon se je lepo usedel pred kabino,boh var da bi jo zaprla me je nepremično gledal in čakal.Kapljice so pršile nanj ampak zvesto ku pesek je tam sedel..skratka resnično hodi in me spremlja kot da sem mu mama..al kaj bi druegga bilo,nevem….Veste vi?
Aja zraven stalno ali pa v večini mrnjavlja-gode heheheh,če pa že zaprem vrata pred njim,začne glasno mjavkati in me kliče…..
No vaši komentarji,zakaj to počne?

sedajle se bom večini verjetno zamerila:
ne maram mačkov .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Čak ti povem , mačone dobro poznam.

sej čakam no…….ma je res ku pesek..joka mjavka ko me ni,me zvesto čaka nepremično pred vrati,dokler se ne vrnem…Mislim ejj to je ljubezen vam rečem:))TAKE NI!:)))

Res je vse tako kot pišeš in res je , da ima zajček živali neznansko rad in ravno zato točno vem kaj in kako gre z njimi.
In tebi bo zajček povedu zakaj Srečko obnaša se tako.

zajček moj…kaj kako zakaj…oglasi se no malo!:)))

…. in ljubezni, kjer ni zdravila … tudi ne to, da je en partner jezen in hud na drugega, ne zmanjša ljubezni tega, ki ga vse to doleti !!! In obratno, seveda. Lahko sicer uniči vse, čisto vse, ne more pa uničiti tega, iz česar je ta ljubezen zrastla ! Zmešati čute ! To zmore (skorajda) vsakdo (le po mojem mnenju), le malo se je treba potruditi ! Vsaditi se globoko v človeka, v njem in z njim rasti, v njem in z njimi sploh biti, tega pa ne zmore vsakdo. In ko se to zgodi, je ljubezen čisto zares … bolezen! Neozdravljiva bolezen. Flirt je možno “pogasiti” z nekaj seskusalnih srečanj, z neka pljubi in obljubami, z nečim, kar poteši strast, ljubezni pa ni moč pogasiti. Bolj ko trpi, bolj gori !!! Je ali ni tako ? Na plan, poznavalci ljubezni !!! :-)))))))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

tak je tak ljuba marička…)))) Cmočka:)))

ob eni svoji okrogli obletnici so me moje prijateljice vprašale, kaj si, na skrivaj, želim. Pa sem jim rekla da se srčno želim ((še)) enkrat v življenju zaužiti tisto pravo ljubezen, ki ne pozna meja, ki osrečuje, osvobaja, ki te prevzame, ki ti da moči in energijo….
Malo so se mi smejale, češ, ljubezen, pa če jo vzameš s te ali one strani, zmeraj prinaša tudi bolečino, odpovedovanje, in vse tisto, česar ljudje “ne ljubimo” preveč…
Toda bila sem trmasta in se kljubovalno odgovorila, da “kljub temu”.
In še zmeraj sem trmasta .-)))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Naj ti bo dano moči, kolikor je je potrebne, da boš še naprej in naprej trmasta, Stephi in da … boš s trmo prišla do željenega cilja. O bog ti daj dovolj moči in trme!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja resnično boh ti požegnaj in če jo najdeš..priporoči še mene..hehe jaz namreč v to pravljico ne verjamem..ljubezen boli..to vem….:((((((((( žal…..

New Report

Close