Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Niobči

Niobči

Le kako te človek ne bi imel rad ….kako veselje in presenečenja mi delaš ti !!!!!!!!!!!
Hvala ker si , in hvala za vse .

zajček je ganjen danes , pa saj bi moral vedet , da so moje golden lady od vraga 🙂

je lepo zjutri odpret učke pa tole….

Jutro GANZI

O jutro , daj mi na mail cifro od službe , zgubla da te pokličem.

ni treba ……:)))))))

dej me raje na mobi

ok

sej lohka ja tud preko mobija hehe

tam ob ene 1100. Te bom jaz nazaj pol

kuker ti najbolj paše ;o)))))))))))))))))

velja sicer pa ti sporočim prej po sms

To in tko mi deli , ja :))))))))))))))

Ja kaj se je pa zgodl ????????? A so ti podoknico že zjutraj zapeli ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ma ja :)))))))))) veš , tko sem bila presenečena . Tako lepo je bilo. Če nimaš tudi ti papk vmes , naj me vrag pocitra !

Ne kliči, dušica draga vraga, ker ta itak sam pride !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ampak, jest še vedno ne vem, kaj se je zgodl!

no škrat jasn ne de nima pojma o pojmu

je pa fajn da je fajn:)))

Jest tut ne, jest tut nimam ambenga pojma, a viiiiiiiiššššššš, niiiimamm, riiiiiiiiiiisssss neeeeeeeee!

mrbit je pa zajčk dobu navsezgodi

na predpražnik en vornih kafe u termovk:)))))))))))

use kaže da je že velka noč ne de;-)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
kako vas ne bi človek imel rad !!!!!!!!!!!!!!!!
sploh ko se delate tko neumne .

bingo !
sam neki drugega je bilo.

ježeš, kej sm pa srota strila,

ma kej so kulendar ukrog abrnl?

uhhh temu se reče da je
slepc u tarča zadel…

doniš ma mene so učil 1x
neki o verjetnostnm računu
pa sm bla zgleda tam kukar en fikus,

men nej prov neč več jasn,

grem pogledat če že prdajajo slike za pirhe!

prav hecn ja , nikol ne veš nič a v bistvu vse začutiš…..si pa res ena pojava.

Neumne da se delamo, ej, neumne ??? Ma mrbit jest res, ku me je zmanjkal kot pokošenga snopa, ampak ostali dve pa le nista tolk neumni, da ne vesta, kaj delata in kaj govorita. Jest pa zdej čist zariiiiiiiiis neč na viiiim!
Zjasn se že!

cepica

New Report

Close