KOLEDAR …
Ojej, ojej, ojej,
sem pravkar dobila po pošti en koledar za naslednje leto in …. sej so, no, dobri so, tile fantje z mišicami, skorajda bi človek dejal, da ni čemu oporekati, ampak, čez fanta, ki se tako sladko smeji, katerega cel obraz je en sam nasmeh, čez fanta, ki mi je pred parimi dnevi polepšal dan in ki mi ga polepša, kadar se na to spomnim, čez tega pa ni noben koledar, bela cesta da ne !!!!
UBOGAM.
Z MOŠKIMI !!
ZAŽELJENI : JANI, SEBA, SP, RAZOČARAN IN OSTALI IZ OBEH FORUMOV :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
O pa kuko cvete, pa kuko. Mene vse boli, a veš, ti lučka moja zlata. Vse me boli, pa ne vem od česa… ali od želje po cvetenju, ali od cvetenja samega. Ja, je pomlad, je, sam zamislit si jo je treba. Sem zdejle pri prepečencu, da me poletje najde pripravljeno !!!
Ne prodajajo, Stephi, meni jih pošiljajo po meilu, očitno si mislijo, da me lohka samo to še oživi, hi, hi, hi!
Ampak, kot pravim, le eden se zna tako na široko zasmejati, da me lahko spravi v dobro voljo, le eden !
Šarmantno popolnjena. Sej, sej, sej bi jest tut, pa polej nimam kej oblečt, saj veš, imam itak vse na elastiki, ampak tudi ta se enkrat neha raztegovati.
Drgači pa, sej veš, kako se štruklje pripravi za kuho, ane!
Daš v serviet in oviješ szi cvirnom; pa polej rata ena taka b’l debela kačica, ane. In predstava je lohka čist popolna!
Jest s’n pa itak kukar kvašeno testo. Tisti, ki radi pečejo, vedo, kako je to, ko ti testo “uide”. Meni tudi uhaja; na eni strani notri tlačim, na drugi vunkaj leze !
Lučka moja, na lubčka!
mojo povsod same koledarje z golimi ženskami, kar je meni …no, ja…nč posebnega>……
bi pa mela en koledar s ta praumi kerlci……-)))
VSAJ NA KOLEDARJU!!!!!!!!!
eh, pa moji kolegi še kak dobr vedo, kje se taki koledajri dobijo, ampak so packe.
nočejo ,povedat.
menda se jim zdim preveč nedolžna za tovrstne poglede 🙂