Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOLEDAR …

KOLEDAR …

Ojej, ojej, ojej,
sem pravkar dobila po pošti en koledar za naslednje leto in …. sej so, no, dobri so, tile fantje z mišicami, skorajda bi človek dejal, da ni čemu oporekati, ampak, čez fanta, ki se tako sladko smeji, katerega cel obraz je en sam nasmeh, čez fanta, ki mi je pred parimi dnevi polepšal dan in ki mi ga polepša, kadar se na to spomnim, čez tega pa ni noben koledar, bela cesta da ne !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

kje prodajajo koledarje s fantki??????????????????????????

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kurnk, men pa po pošt
pošiljajo sam vornk šaro
(račune in padobne nadlohe),
kuledar pa dobim sam ma premal praznikov:(

pismo rosno, jest bi tud, jest bi
kšn nasmeh taak da dol padeš:)))))))))

ej labodka vornh cvete tam pomlad:)))))

ma kej boš s fantki,
(u moji Butalih so to utroc)

z moškimi se reče

UBOGAM.

Z MOŠKIMI !!

ZAŽELJENI : JANI, SEBA, SP, RAZOČARAN IN OSTALI IZ OBEH FORUMOV :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

uhh – ti pa vornih oštro pa na prvo lopto

O pa kuko cvete, pa kuko. Mene vse boli, a veš, ti lučka moja zlata. Vse me boli, pa ne vem od česa… ali od želje po cvetenju, ali od cvetenja samega. Ja, je pomlad, je, sam zamislit si jo je treba. Sem zdejle pri prepečencu, da me poletje najde pripravljeno !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

mislm… prepečenc uhh

jest pa z ažitkom nabiram zalogo, da bom
poli mejhna ino lepa pa deb.. uups šarmantna

Ne prodajajo, Stephi, meni jih pošiljajo po meilu, očitno si mislijo, da me lohka samo to še oživi, hi, hi, hi!

Ampak, kot pravim, le eden se zna tako na široko zasmejati, da me lahko spravi v dobro voljo, le eden !

Šarmantno popolnjena. Sej, sej, sej bi jest tut, pa polej nimam kej oblečt, saj veš, imam itak vse na elastiki, ampak tudi ta se enkrat neha raztegovati.

Drgači pa, sej veš, kako se štruklje pripravi za kuho, ane!

Daš v serviet in oviješ szi cvirnom; pa polej rata ena taka b’l debela kačica, ane. In predstava je lohka čist popolna!

Jest s’n pa itak kukar kvašeno testo. Tisti, ki radi pečejo, vedo, kako je to, ko ti testo “uide”. Meni tudi uhaja; na eni strani notri tlačim, na drugi vunkaj leze !

Lučka moja, na lubčka!

vejšde, da b se škrat
namesto da b se lahkih
nog potepal po svetu,

kutalu naukrog, poli pa adje letemo dervemo

da o drugih prijetnih ne de
aktivnostih rajš Bi Ne…

mojo povsod same koledarje z golimi ženskami, kar je meni …no, ja…nč posebnega>……

bi pa mela en koledar s ta praumi kerlci……-)))

VSAJ NA KOLEDARJU!!!!!!!!!

Še zmeraj jo daje hahahahahahaha

kaj daje, kje daje, koga daje,
v mojih Butalih kej novga?

jest dam enga Vornih Cmoka
ahojj štromsi ziher bo pol dej hmal regrat:)

Pomlad , severnica . Sredi zime , saj veš jo spet…..

hudiča , kdo ?
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

eh, pa moji kolegi še kak dobr vedo, kje se taki koledajri dobijo, ampak so packe.
nočejo ,povedat.
menda se jim zdim preveč nedolžna za tovrstne poglede 🙂

New Report

Close