NAŠ ŠTUMPI…………
JE PA POSTAL SPET OČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uf kolk sem vesela……………..zanj, za mamico in za celo njegovo družinico. Sicer je fantek že kar nekaj dni na tem svetu….novica pač malce bolj kasno…..pa vseeno……………..
Zdej pa hitro spit en glažek za novega forumovčka!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A se ti to kej čudno zdi? Meni ne, sa nas je zapustil že pred dvemi leti. Pol pa človek hote ali nehote kar malo pozabi. On pozabi nas, mi malo njega. Jaz ga imam “megleno” v spominu. Je pa dobra faca, to pa drži in da mu gre vse skupaj še v tretje, ej, tu mač.
Prenesi mu moje tople želje in vso srečo in vse lepo in iskrene čestitke in moje rahlo začudenje, da sploh še zna, saj veš, uno ….hm, hm, hm,….
No Mariči………….lepo, lepo………..da mu vsaj ti zaželiš kaj dobrega. Saj vem, da je lepo, da ostaneš v stikih….ampak včasih človek enostavno ne more….če ima v življenju nujnejša opravila….
Sicer pa………saj se je pred meseci spet nekaj oglasil….in tudi povedal, da se bo še oglasil, ko bo imel več časa….
No………vseeno………mu bom prenesla tvoje lepe želje….
Hvala ti.
Ja, pa enega toplega objemčka tudi, pa enega cmočka na levo lice mi tudi smeš dati v mojem imenu. Vem, prepričana sem, da nas ni pozabil, da ga je le čas in vse ostale težave in probleme, ki so se mu nakopičili. In če je imel še skrb za ženo v pričakovanju, kaj pa mu je ostalo drugega, kot narediti prioritetno listo in se je držati. Ni kaj, čas je naš gospodar in četudi si tega ne želimo priznati, obstaja gola resnica. Čas, gospod, ki ureja naša življenja bolj, kot si to želimo in mislimo in manj, kot mu sicer dopuščamo, ko se z vsemi štirimi upremo in nekaj po svoje naredimo.
Stelči, pazi nase, čuvaj se, poslušajta se, drug drugega, ti in mali. Moj objem!