Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek misel za lep dan

misel za lep dan

naj bo tudi danes sonce na vaši strani življenja,
da V SOČNOSTI DOZORIJO PLODOVI VAŠEGA DELA!

imejte se cel dan lepo, naj vam ne bo mar, če bodo megle visele do tal, če bo šef tečen, če bo žena ustala z levo nogo, če bo mož v naglici pozabil gate oblečt, če bodo otroci šli v šolo brez naloge, če bo tašča potacala tepih z blatnimi čevlji, če vam bo crknil avto, če vas bo ustavil policaj………..

Dan bo SIGURNO LEP, KER SEM VAM GA TAKEGA ŽE NAVSEZGODAJ PRIČARALA”!!

SAMO VERJET MI JE TREBA !!!!
==================

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

verjamem = rekel škrat

ino polil kafe po cel miz:)

taak mal=treba

ahoj štefi ahoj gmajna

nč hudga, če se je polilo.
Svet se ni podrl, a si vidla?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hmmmmmmmm… mal do osmih zgodaj? no ja 😉 za ene :)))

živjo štefi in seveda lep dan tud tebi :))

MAM DOPUST, PA ZA NAJINO TANJO PIŠEM ENE NAPOVEDI ZA VES ČVEK, KI GA BOM MELA NASLEDNJI TEDEN…
evo jani, tudi tebi en lep pozdrav med kanglce .-))))

ojoj, a se že kdaj je;-)

res pa= da včas prov neč ne vidm

kar je pa tud za neki dobro = kr naprej =kej novga ne de

kak pa Monaco?

Monaco?
tko je ime mačku od moje sestre:-))
če kaj vem, se ima božansko, ker je moja sestra glih prou prtegnjena na mačke:-))

New Report

Close