Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek crkuje tuki

crkuje tuki

vse po spisku!! Mislim ta forum..kaj zdej a bomo propadli?

Ja ne vem, jaz sama s seboj ne morem govoriti,
ko pridem sem gori, nobenega ni, na druge forume
pa težko prehajam. Le ta in še en sta mi domača.

Lepo nedeljsko jutro želim vsem vam. Ura je 9.29,
vem, da ta hip veliko ljudi prisluhne svoji notranjosti,
da je ta hip veliko ljudi na drugem mestu, jaz pa bom
v kuhinji pristavila juho in nato šla v pomivanje hiše
od vrha do tal. In potem bodo danes na jedilniku še
pečen mali krompirček, zeljne krpice, panirane
dežnika’rce, strošji fižol v solati, pa še ena priloga,
najbrž špinača z bešamelom in za posladek jabolčni
zavitek, pa še eno drugo pecivo. In dan se bo počasi
prevesil v popoldan, sonce bo božalo in grelo gredo,
iz katere mislim pobrati malo zemlje in vanjo posejati
božično seme. In potem ……. aha, če bo kdo tukaj,
morda kak klepet in šale ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hja perla… med tednom ni cajta ob nedeljah pa… sploh pri takem vremenu kot je danes… samo sonce.. človek nima volje sedet za računalnikom :))

no če crkne tuki (NE BO!!!) vam še vedno ostane kakšen drug a ne 🙂 forum mislim 🙂

lepo nedeljo perla pa… okol jezera zdej k je sonce 🙂

Ja, tako je Jani, sonce vabi, forumi pa ostajajo,
ta ali kateri drugi. Se bomo že našli, kajne? Lep
dan ti želim, Jani, tebi in tvoji družini.

In vsem ostalim tudi, jasno !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

vse tole, kar ste napisali , se sliši že kot novoletna čestitka za srečo v letu 2005:-))))
Dan je pa res tkooooooooo lep, da je že prev pregrešno grešen:-)))
Ampak dopoldan je poln dela, ker so se vsi, ki so lačni, najavili na kosilo:-))
Pa se nekaj cmari tam v kuhini, pa menda se bo tudi štrudl sam od sebe naredu:-)
Pa moj najdražji mi je naredil uslugo, da se mi ne valja pod nogami in je šel na en daljši treking, jest pa v miru poslušam Slake, pa Tri ventiljčke.
Da bi dal tizga, ki dons muzko vrti, čez koleno:-(

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

štefi nikar tistga k musko vrti… je od moje žene žlahta.. pol jih bom spet jest poslušal :):):):):):):

sej je čist kul… zutri je blo fino .. sam rock.. od 7. naprej :))

lepo nedeljo pa.. se vidimo v četrtek .. s kofetom :)))

tuki se pa zajček ne more strinjati s teboj Jani..
nikoli ni več isto
niso več isti ljudje , ne moreš jih imeti enako rad , tudi ne drugače , kaj pa vem ….menim da je naše srce tlele.
Noben forum ne more nadomestiti vseh vas tukaj , vseh ki ste me pred leti že postavljali na noge

tole naprej naj ne bere kdor cika na sladkorno, ker to ne bo pisanje kar tako ampak iskrena izpoved mene , ki imam zelo občutljivo dušo , tudi srce . In veste ,da pišem kar je res…vedno..

Sem sem prišla tako utrujena leta nazaj , uničena in na psu. Kdor sam ni živel kot jaz , ne bo razumel..
V vas sem našla tisto kar sem rabila . Predvsem ste mi pokazali koliko veljam , koliko sem dejansko vredna. Dali ste mi toliko , kot še nihče doslej.
Na začetku popolnim tujcem , danes mojim najdražjim prijateljem dolgujem večno zahvalo. Vse do dneva našega spoznanja so od mene samo jemali , vi ste mi dajali. Prvič v življenju !
Naj se bere kot se hoče , a meni se je življenje z vami in ob vas spremenilo !
Danes je drugače. Zaropotala sem , veliko bolje je.

Ko bo prišel moj čas in se bom zavedala , da bo zadnji dan , bom imela v mislih vse vas ki ste mi stali ob strani. Moje življenje je zaradi vas lepše , dali ste mi toliko korajže…
ne morem dalje..

samo toliko…
nihče vas ne more nadomestiti.
noben forum
nobeno sonce ki sije zuni
noben sprehod zuni
enkratni ste , neponovljivi in zajčkovi

zato , jaz bom tuki tudi kadar nobenega ne bo..
Res kak dan ne morem zaradi dela , zdaj ko sem v vladi Jani :))))) ampak pridem

zajček vas ima noro rad
hvala vam , ma joj res*****

Mariči , spodaj sem napisala kaj mislim okoli sonca :))

zdejle , bom še malo tuki delala pizdarije pol grem pa kuhat 🙂

Steff , ti ga kar usuj čez kolensko pogačico , ti pomagam :)) nič se pustit.

Čau mala , sej bom tuki no..

ojej jest te poznam..in vem ja vem..er je z menoj podobno…In ja res…forumov je velik..ampak tukaj smo doma…..In tud če sije sonček,se kak post nalima sem gor brez problemov……Priznam tam pr sosedih tudi pišem…ampak sej tam skorej pišemo vsi…..ampak tukaj je moj naš dom!!:)))

..če nobenga tle ni , bo zajček pač guncu afne…
zdej pa da vam osvežim spomin ko ste vsi potrebni bilobila , sem še edino jaz pametna tuki.

glede tistega AHA ! butli…
se spomnite kako me je čebelica enkrat kregala..
al pa se je kdo mojega ježka dotiku kaj pa vem in sem samo napisala v odgovor AHA

mariči me je v živo videla , si predstavljala ta moj aha…in se je sesirila od smeha…

no tko je bilo madona santa , pa sem mislila da sem jaz pozabljiva-. mejdun se moram jezit na adventno nedeljo namesto da bi imela mir.
hitro me scrkljat zdej

No, tko.
Kakšne primerjave nekaj , to ja ne gre.
Ne moreš najti nadomestila če le je tvoje srce tuki. In če se spomnim kako nam je gazda hotu zaprt tole , pa vse muke z perjadjo , pa vse kar nas je skupaj vezalo , ma bo zajček enga na njuško.

ma zajček vse kar si napisu jest dobro vem.. tud jest sem v vas dobil.. nekej neprecenljivega…. ampak.. k me izzove takale tema…. BV.. danes je zuni en fuuuuuul lep sonček, toplo postaja na zunej in na znotrej, jutri pa je spet nov dan 🙂

zajčk.. samo zate.. enga veliiiiiiiiiiicga cmoka 🙂 za lepo nedeljo 🙂

a Janija???
hehe, dons še ne:-))
19. 12. pa že lahko.-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

perla.. mal si me izzvala s tem.. crkuje tole … ne bo crknilo.. nikoli.. tud če ne bo tegale modrega zaslona, boste vi.. nekje.. če ne drugače pa na SMS….

sestrca.. lepo nedeljo.. pa sonca tud 🙂

JTLC!!!!!!!!!!!!!!! 100000000000~

Ma lahko , ti samo usuj:)))
kaj pa bo 19 ? :))))))))

No tko !
ZTLC

19. ne bo nič.
18. gga bom pa še krvav nucala:-))
janija mislim:-))

:))))))))))))))))))
si jo dobro odnesu ko si samo meni dal cmoka.

razumem napisano.

Ven ne grem , ni sončka tuki še.
Mraz je a hočeš, da se prehladim ‘ 🙂

hehe prou , ko ga ne boš več pa sam udriiiiiiiiiiiiiiiii

Moj , moj**************

samo ti znaš z mano:))

..ko smo že pr crkovini :))

kuledar rabi zajček , kuledar , un ta nov….
ko ga napiše novo leto, ne vem a moram znoret al kaj?

Janija?
ojej..ko bi bil vsaj kot kakšen peklenšek (kot sem jest recimo), potem bi ga :-))
ampak…
ko je kot angelček….
ojej…a bi mela tolk srca, da bi ga?!

New Report

Close