Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vsem da si oddahnete

vsem da si oddahnete

Spodaj je zajček močno grozil , da hoče koledar. En post nižje , pisal ga je zajček danes zjutri.
In je zaleglo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kuledar ste mi prinesli :))))))

zdaj evo , kako je meni lepo no.

kako zajček ne bi bil srečen z vami.

ps…bom že najdla kej drugega , da bom spet bentila 🙂

ja kje za božjo voljo si ga pa našla? mislim,kedu prnesu…a nisem dol spodi lepo napisala?

hehe Niobči 🙂
ja grem prebrat

In če pomislim, kot včeri se zdi,
jokal sem, ko so me prvič v vrtcu pustil.
Dopoldne sem bil že maturant,
a na večer smo mojih petindvajset let praznoval.
Dans sem še mlad, še ne dolg poročen,
a že juter bom s protezo grizu tenstan krompir.

Ne morem verjet…

hehehheh ojej..kruta resnica kak čas bezi evo bejžmo spat!:)))

Ja , zadnje čase , čas resnično beži…..
Vstanemo !!!!!!!!!!

meni se pozna , ko sem pred leti bila prvič tu z vami sem bila bolj lepa :))))) zdaj se mi že riše starost na ksiht ….

Jutro Bugsy hehehehehehehehe. A so purgerji gor ;o))))))))))))))))

Jutro muc
Nehi !

sem ti zadnjič rekla greva na kavo , saj ti tudi prejšnjič nisem naredila nič:) je minilo leto ( še pomniš pizza ??? ) pa sedaj bi jo…lahko tam na bavarcu uno ta hitro en kos ?

samo ne purgerja in ali bom spet morala čakati na leto osorej ? 🙂

kaj nehi. Upam da ga bom kdaj spoznal hahahahahah. Mam dela za popizdit. Pa še šola

šit
tudi jaz in na koncu leta sem vedno tako utrujena ):

Tut jez že mal obupujem za letos. Vrh glave imam vsega

Če pomislim kako malo je prostih dni , se sprašujem kako smotrno je sploh ovekovečiti odhod starega leta v eno prijazno dejanje….

ne vem kolk bo kej prijazno. Teli tvoji zmagovalci ga že serjejo

Če misliš mojo vlado ? Jah , težko bomo pospravili 12-letni drek za temi perfidnimi budalami , ki so spravili na kant toliko vsega.
Kako svinjsko je ROP ar obljubljal planikinim delavcem pomoč , predstavljal sanacijsko ekipo češ kako so strokovnjaki na nivoju in potem kot fatamorgana poniknili.
Ne vem , bomo videli , dajmo čas…
in če ne bo ok , bom priznala svojo zmoto vdanosti toliko let 🙂

jest ti že sedaj povem da bo podenj. Sklicujem se pa na govorice finančnega ministra

presneto !
take črne misli že vnaprej.
Odkar je zajček na vladi , pardon u vladi , bo sedaj bolje. Moj šef je trenutno danes v Bruslju , sestanek komisije smo imeli :)) in če te izdam , da nam nisi naklonjen:)

kar dej. Sem danes zjutraj slišal da so obdavčili vse študentske prihodke. Sram naj jih bo

New Report

Close