Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Carmina Burana

Carmina Burana

Je kdo bil. Jest se bom kar pohvalil.

Bil, ampak pred leti na Tartinijevem trgu v Piranu. Glamurozno monumentalno. Sploh mi je pa osnovna tema iz te opere nekaj najlepšega kar so ustvarili ikada…

Saško vas lepo pozdravlja, sem pod koutrom že 5 dni z gripo, vročino, glavoboli, ipd…tablet pa ne smem vzet zaradi luskavice.
Se pravi da lahko postanem čista naravna selekcija.

By.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

hehehehe kopriva ne pozebe :)))))

Saško, ti kr fino pazi, da te ne dobi kakšen prepihec, upam pa, da maš kakšno fino medicinsko sestrco zraven :))))

fejst bod pa pocajtej se :))

seba, ti se kr hvali 🙂 No, mene ni blo dol 🙂

Ja, unih v PPS je kar precej :)))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

jest pa bom tiho.
ker me je kr sram, da nisem utegnila iti:-((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

saško, drži se, ti pošiljam eno celo naročje zdravilnih misli!!!!!!!!!!!!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ti bom delala družbo,

pa doma navila Orffa do koncaaaa

kej tablete, švicsavna …

ja tud mafija ne uide virusom,
ma te zdej bolj kosijo naukrog kokr kšna mafija

Antonius lepo par štamprlov šljok
kšna nežna muzka
pa drnjohat,
pa jasn da čist priden bit!

ja ne de tkole se hvalt dol,

kse gre gor:)

SMSRJZIS

še enga rabva, pa bova lahko začel pobirat vstopnino.-)))

vsaj nekej :)))))

a ne :))) mislim… tu mač :))))))))

sva že dva

Jani, pa naslednjič. Pejto vzami s seboj, al pa Štefi hahahahhaahha ne bo ti žal. Pa ženko vzami s seboj al pa štefi hahahahahahaha

sram te nima bit kaj, lahko ti je pa žal

a jest sem mislil pa za sex

sej :-)))))))))))))))))))))))
midva bi sexala , tretji bi pa vstopnino pobiral, hahahahahahahaha.

seba, seba, a ti nisi nič Gorenjca??!!

No viš ga hudiča,ko najmanj treba te pa takle položi v posteljo..hehe bi ti prvoščla da te kak fejst gajsna baba,ne pa bolezen…
Hej drži se! Topel čaj,pa fejst toplo odejco,pa lekadolčka pa coldrex pa ni hudič da ne premagaš gripco.
Počivaj,naspi se še zame please..hehe

Bomo držal pestke…..

Kwa pa je to? Kej za na kruh namazat?

A perla bi pa vstopnino pobirala. Pol čez cajt pa lahko vidve tut zamenjata hahahahaha

Gorenjca pa čist nič

Nekaj takega kot španska muhca

aja? a me farbaš? lump!!….Dej no povej…..

moj stari oče je bil menda tak.
Sem slišala, da še danes govorijo, da je bil še pri 86 letih “pravi moški”.-))))))

opera

New Report

Close