HM
hm…dobr jutr…če je sploh kdo tam?!?
situacija izgleda tko kot na novega leta jutro, ko je vse pomorjeno in pokošeno kje pod mizo, v postelji, ali pod ženo.-))))
hehe, to veva samo ti pa jest :-)))
ampak…. za ostale me mal skrbi:
a nč ne vidiš, da je takaaaaaaaaaa tišina tukej gor kot bi blo že res konc sveta?
Še Seba je izginil, da o drugih ne govorim!
Dobro jutro, gmajnica, dobro jutro prijatelji. Stephi, nič bat, nič bat, jaz poniknem samo, ko imam itak le še glavo od ust naprej nad površjem. In ko me zasujejo tako zelo, kot sem dejala, da delam po deset, enajst ur na dan. In potem res ne morem več. In zbolim. Tudi zdaj sem zbolela, oz. bolje povedano, sem se prehladila. Imunski sistem se mi je malce sesul in sem jo kasirala. Zdaj puščam kot cisterna s parimi pipicami. Vem pa, da bo bolje. Glas je še vedno hudo raskav, pravzaprav moram priznati, da mi ga je to jutro že malce vzelo, le vsake toliko nekaj podobnega enemu od vokalov pride iz te odprtine, ki se ji drugače usta reče. A kopriva ne pozebe. Še mal, čist mal, pa bom spet “tista ta stara marija”. Morti se pa še danes kaj več oglasim, kdo ve. Mogoče mi bodo pa ta dva dni dali malo miru, potem smo pa itak doma ! Imamo kolektivni dopust! Ajd, klapa, mejte se!