Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOBRO JUTRO !

DOBRO JUTRO !

Dobro jutro, mafija gmajnarska. Lep dan.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dobro jutro

o Marija.. si me za par minut prehitela :))

Dobro jutro tud tebi 🙂

dobr jutr.!!!!!!!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj pa če postelje piše?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

dobr jutr

dobro jutro :)))))

hmmmmmmm, piše postelje? hmmmmmmmm…..

Dobro jutro seba,
pa s ta nežnimi volti vse leto,
merki na tist knof tam…

Lep,lep,lep!!!

Dobro jutro Mariči!
Pa počasi,počasi,počasi pelji, led je hujši kukar dva metra snega.

Mariči !!!

hahahaha
Jani !!!

Sicer pa resnično, kaj se vse danes že more v postelji, pa s postelje delat, a ne, kaj za,ijajo, kateri jo imajo samo za …spat !?

Jani, no, naslednjič, ko se vidiva, bova nardila eno orng lekcijo- šolsko uro- o tem, kaj vse je v postelji možno počet:-)))
Zgleda, da (še) ne veš :-))))

Tudi tebi

Veš da bom. Kot vsa leta dozdej

OOOO , žiujo :)))))))

a pazu , da ne prtisneš na napačen knofek ?

žiujo, kva dogaja

ali dva ;o))))))))))))))

Ja mafija ja…jutro še Marički in vsem ostalim od tele ženkice tukaj za enkranom…..

Hej sem še pod vstisom včerejšnjegadanašnjega filma….in priznam srce mi je skor razneslo..ahh jej…

Dobr da ga moja pol ni gledala

hahahahaha, matr.. pa še ponoč se bova verjetno videla :))))))))))))))9

no o tem, kaj se da počet v postli pa…. heheheheheh ;))))

postlo se da tud.. polomiti :))))

živjo nioba!!!!

hmmm men ni žal no…((( ……..tud če je tak bilo..)))

ker moja sam še pri Prijateljih ne joka hahahajhajhaha

ja viš to so pa hormoni…in z njimi je hudič ti rečem…..

Povej kak sta obe princeski….???

Pa dalmatinček mali je oki? Kdaj bo Rim…??

New Report

Close