Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZLATA DOBA KOMUNIZMA

ZLATA DOBA KOMUNIZMA

1. Svako je bio zaposlen
2. Iako je svako bio zaposlen niko nije nista radio
3. Iako niko nije nista radio sve planove smo ispunili bar 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
4. Iako je plan ispunjen preko 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} radnje su bile prazne
5. Iako su radnje bile prazne svi su sve imali
6. Iako je svako imao sve svi su krali
7. Iako su svi krali nikad nista nije falilo

Tako vam je to, mali moji, kad vas ljube ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jutro Marija

Hay, srce !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hay srčica. Si preživela?

he…he….dobr napisan tole..

kako dobr če si ti za SDS ;o))))))))))))))))))))

ja ne de…

manjka sam vun stavk

i onde sve ode….

hahahahahahha u nepovrat

Komejde, komejde!

A pol še traja tja do 14 hahahahahaha

Ma za krepat je, res za krepat. Glava boli,
na živce mi gre kušvanje in objemanje in
vošvanje in vse …. sitna sem! Pa sem res
sitna ! Sorry!

Če ti gre pa kušvanje na živce, pol si pa res sitna. A te pol kar na miru pustim?

Ti kar nergaj in sitnari, he, he, he, ne vem pa,
kaj boš dubu za uzvrat!!! Ha, ha, ha! sej je že
boljš, a veš, res je!

eno mičkeno pa res

Ne , da sem.
Zajček je u vladi. KONČNO

New Report

Close