Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Povabilo

Povabilo

Že dolgo nisem bil v kinu….pa se mi ne da samemu….ker sem službeno precej zaposlen, bom pač poskusil tukaj….je tukaj mogoče kaka ženska, ki bi se mi pridružila pri ogledu kakega dobrega filma v Koloseju v Ljubljani. Film je lahko po njeni izbiri…

LP

Kako to, si samski?Prosim še kaj tehničnih podatkov o sebi – za vsak slučaj če film ne bi bil u redu. S kje pa si?

jest iz Lj….samski….precej športno aktiven….

PRECEJ športno aktiven…….službeno PRECEJ zaposlen…….
Kdaj pa spiš? Če resno nekoga nekam vabiš bodi odkrit in pošten, da ne bo razočaranih.

Predvsem TEHNIČNE PODATKE ji podaj. ha, ha – če slučajno ne trokiraš

očitno si lenuh….človek ki je polno zaposlen ima ne glede na vse vsak dan vsaj uro časa za športne aktivnosti…važna je organizacija…časa…

Brez zamere glede tehničnih podatkov- pod to pač smatram leta, pa izobrazba, telesna višina… ostalo je pa tud zaželejeno ni pa obvezno. Aja pa še številka noge, saj veš kaj pravjo, da je un.. sorazmeren s številko noge … ha, ha, ha.

Jasno, noga št. 46, tamal pa 7 cm! ha, ha

183 cm….84 kg….visoka izobrazba…še kej??

Kul, visoka višina, visoka izobrazba. A leta so že tud visoka?

A pol si ful šminker al kaj? Glede na te podatke si mačo. Kako pa to, da si samski?
Sorry, sej veš da smo babe firbčne!

kaj pa vem….30….so visoka??

nisem še prave srečal…kaj veš mogoče jo tukej….

portos, ti kr piši še, do sedaj je vse fajn kar si napisal :-))

:-))

Tukaj zihr lahko srečaš marsikaj in marsikoga. Nisem proti tovrstnemu spoznavanju, vendar nimam težav, če hodim sama po svetu, tako da bi blo primerno če bi zaupal svoj mail. Kako drugače naj se sicer sploh kaj zmenmo, če bom ugotovila, da to ne bi blo moteče??

kaj pa vem…mam občutek, da ko tukej kej napišeš se vedno najde par ljudi, ki te raztrgajo….očitno majo sami s seboj velik dela…pa se raj na druge spravljajo…

he he he… izobrazba, pa plača, seveda (:-P)

lol

[email protected]

sploh te noben ni hotu raztrgat, samo ne moreš kr z nekom xy2 v kino. je lepo če človek kaj o sebi pove, če že išče spremljevalko za v kino. če so tvoji nameni častni in pošteni dragi mušketir, potem se ti ne bi bilo treba sekirat zaradi tega :-))

Ej -mm, a res moraš v vsakem postu zrak mešat, pust enkrat pr miru take, ki bi se lahko med sabo kaj zmenili. Prosim, da me ne žališ,ker me ne poznaš in na te teme okrog denarja sem zelo občutljica. Sori ampak že kakih 15 let skrbim finančo ne obremenjujem staršev, in stara sem manj kot 30.

Se ti opravičujem, če si narobe razumel. Očitno sem tudi jaz. Meni precej zaposlen, itd… pomeni nekaj kar ne uspem narediti v 24 urah.
Da pa bodi pošten in odkrit, ko nekoga ven vabiš pa še vedno mislim.

pojdi raje na kakšne druge forume ki so namenjeni zmenkom mislim da ta forum ni najbolj primeren:)) saj jih imaš ogromno in tudi zmeniš se lahko……

ja ja… ok, sorči, če sm ti stopu na žulj

pač mi je hecno, ko kdo najprej vpraša po izobrazbi… ker je itak bolj pomembno, kolk je tipček sicer razgledan (če ti to kaj pomeni seveda), kar pa boš precej lažje ugotovila, če si boš z njim mailala, telefonirala, šla na kako pijačko… izobrazba ma bol malo veze s tem; ima pa včasih veze s plačo, kar pa seveda ni nujno…

sicer pa… zakaj nisi pod svojim nickom… usajaj se tako, da bomo vsaj vedli, kdo se usaja

Čist tak, ko sem tu gor že parkrat omenil… precej bolje sprejemam kritiko od ljudi, ki jih virtualno poznam in imam svoje mnenje o njih, torej bi se precej bolj sekiral zaradi kritike koga kio ga spoštujem, kot pa zaradi kritike neke neznanke..

sicer pa form je za to, da se napiše, kar se misli, a ne? Golobčkajte se raje preko maila, oglase pa pošiljajte na oglasnik… Ne pa da pozabiš kaj je čemu namenjeno, pol pa piz*** nekaj brezzveze.

pa brez zamere!

New Report

Close