Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj…

Včeraj…

…je naš, vaš v glavnem pa MOJ Jani praznoval…
Prjatu…bolje pozno kot nikoli ….NA ZDRAVJE ….pa meter snega !!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))

Pa za tisti Snežnik se vendar odloči….pa če v soboto prideš te tudi ne bo hudič :)))))

Vse naj še1x pa lep ponedeljek, yessss .)))))

Š.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

A 15. je praznoval ???? Pismo rosno, jaz pa se pripravljam, da mu voščim 17. aprila …. in to ni prvič, da me je tako zmrkalo …

Jani, želim si ti stisniti roko, tako po “moško” in ti reči “Jani, vse najboljše, zdej pa hitr en’ga kozoroga gor na mizo!” … in želim si te objeti in ti povedati, da si res pravi prijatelj, kakšrnega si človek lahko samo želi in da nam je vsem res dolgčas po tebi … vendar je življenje en tak čuden traktor, ki gre nekaj časa v prvi, pol v drugi, pa tretji in četrti in ne vidimo več cvetočega regrata in jablan in hrušk in sliv … in ne vidimo niti trate, ki dobiva fedrčke …. vse nam vzame … časa…. ampak čas je življenje !!!!

Srečno !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dragi Jani,
vem, da imaš rad sneg…ampak zato tudi vem, da imaš rad tudi druge reči v življenju, tudi zdaj, ko je pomlad…Naj ti bo lepo ob pogledu na zeleni travnik, na cvetočo hruško…ko sneži cvetove v pomladnem vetru…
Prijazne in “zdrave” in lepe želje tudi od mene!

Saško, nauš verjel, da sem glih danes razmišljal o prostih dnevih za 1. maj in Snežniku….

n’č nam oblubu… nikoli se ne ve.. mogoče pa prov zdej za 1. maj če bo tako vreme.. pade Snežnik 🙂

aja, pa hvala za čestitke in … ko se srečamo dam za rundo valda :)))

hehehe Mariči po moško s tabo roko stisnt… :))))) kdor te pozna, ve, da je tale mal… preveč moška :))))

nežna duša Marija pa po moško :))) Mariči, tud traktor gre večinoma samo naprej… tako kot mi, vsak dan novi izzivi in npvo veselje … nikoli ni tako dobro, da ne bi jutri bilo še boljše 🙂

hvala za lepe želje, pa ko se srečava.. eno moško a ne :))

lep večer Marija!

ah, tiha, ni vse v snegu 🙂 sneg je dober samo ob pravem času na pravem mestu, drugače pa mi je veliko bolj šeč tole pomladno belo sneženje, ki se je začelo s cvetočih češenj in hrušk 🙂

hvala za lepe želje in seveda, upam da bom imel kmalu priložnost v živo te pozdraviti 🙂

lep večer tiha 🙂

…zajček je hudo obupan ker zamuja …
ampak so me tko stisnil v kot , da sploj ne pomnim kdaj je blo tko , da niti na računalo nism prišla.

ampak veš Jani , to pa moraš vedet čisto zares , da te ma zajček fejst rad. Ne samo včeraj ko si praznoval , ampak vsak dan. Si tak moj res pravi prjatuček.

No , potem pa sej veš spet :)) želim ti , da bi ti bilo v krogu svoje družinice še naprej tako lepo , pa u žepku da bi cvenka imel , že zato ker moraš smučarje vzgojit pa še doma pr hiški kej naredit.

Vedno pa moraš imet zadnji cvenkec za kupit lučko !!!
ker imaš veliko srce , eno veliko toplino , naj tko tudi ostane.

tvoj zajče
*vse * najboljše *

zajčeeeeeeeeeek :)))

hvala 🙂

…tud tam na drugi strani pod enakim postom …… ce slucajno nisi videl… :)))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani !!!!!!!!!!!

VSE NAJBOLJŠE – OD SRCA!
NA BO V BODOČE MALO VEČ SNEGA, PA MALO MANJ DELOVNIH UR,
PA VELIKO VEČ NEPROBLEMATIČNIH LJUDI OKOLI TEBE,
ŠE VEČ PA TAKIH, KI TE BODO SPRAVILI V SMEH IN DOBRO VOLJO.

Za popestritev zgornje želje pa ena lepa, nežna melodija, ki ti naj polepša dan.

Helena Blagne: če si mačo me zagrabi
atomik harmonik: bolj star, bolj nor
Werner: srce mi para bolečina

🙂
🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

vceraj … predvcerajsnjim – dan pred vcerajsnjim … NE … jutri in se naprej do pojutrisnjega in se popojutrisnjga ….. Ti zelim … nikoli spraznjen loncek medu 🙂

Vse lepo v prihodnje ….. in se veliko popojutrisnjih dni!

cebelica

knedl, knedl +1

New Report

Close