Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuža v stolpnici

kuža v stolpnici

Imamo 2 in pol sobno stanovanje, smo 3 in naša deklica si zelo želi enega kužka.
povejte mi vaše izkušnje, kakšnega in ali ni to mučenje živali.
hvala vam

če imate čas, da ga boste vsaj trikrat na dan peljali ven, od tega naj bo enkrat konkreten sprehod in ne samo deset minut na najbližjo travico, potem ne bi smelo biti nobenega problema.

se morate pa vi odločiti za psa, to je odločitev za naslednjih petnajst let in velika možnost obstaja, da se bo hčerka mogoče po par mesecih psa že naveličala.

Pa izberite pasmo, ki ne laja, ko kdo hodi po stopnišču. Preverjeno!

Za v stolpnico je zelo priporočljiva pasma Yorkshirski terier. Mi ga imamo in smo izredno zadovoljni z njim. je majhne rasti, zelo prisrčen, dlaka mu ne odpada (zame zelo pomembno), laja skoraj nič, le če ga izzovemo, pa še to ne vsakokrat. (vsaj naš ne). Če bi se še nekrat odločala, bi se ponovno odločila za to pasmo. Če mi pošljete svoj e-mail, vam lahko pošljem sliko, kako izgleda.
Če vas še kaj zanima, sem vam na voljo.

LP

Zelo dober predlog.

Tudi pudli so primerni zastanovanje in so precej brihtni. Ali čivava.

********************************************* We all know that cats rule the world!

raje ji za začetek kupite kakšno manj zahtevno žival, npr zajčka ali hrčka, da se bo naučila skrbeti za živalco, nekoliko kasneje šele kužka. ponavadi si otrok zaželi žival, starši pa skrbijo zanjo, ko se je on naveliča

Mučenje živali je to, če nameravate psa kupiti za otroka. Ne glede na to, ali ste v hiši ali v bloku. Če si psa ne želita tudi vidva s partnerjem, ga nikar ne kupujta.

yorka, zelo bom vesela če mi pošlješ mail od vašega psa
[email protected]
hvala

Če si želita kužka si ga omislite. Pred tem se malo zamisli kaj to pomeni za življenje v družini. Vsaj 3x na dan ven , dopusti , potovanja, restavracije izleti … Vse se da le preveriti moraš kje je kužkom dovoljeno . Ali si se pripravljena žrtvovati? To je skoraj tako kot še en otrok, mora jesti, kopati ga , striči nohte , dlako, čistiti ušesa,…

Priporočam ti kakšno malo pasmo, ki ne potrebuje veliko sprehoda in da ne odpada dlaka.

Mi imamo maltežana že 4 leta , ko smo ga dobili se nam je življenje obrnilo na glavo. Smo se mu veliko prilagajali, da ni pstajal sam doma. Sedaj pa živimo z njim v sožitju.

LEpo ga je imeti . Ves trud ki ga vložiš ti povrne z veliko mero ljubezni.

New Report

Close