Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek po vseh mukah..

po vseh mukah..

..sem se nkako prebil skozi ponovno registracijo in seveda spreminjanje gesla…

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. na staro geslo pa me avtomaticno ni in n i hotelo sprejet….

primoz je vse zasustral.. skenslal nam je tud poste v nulo.. he he he .. tako da sprevrzka ne bomo kmal dohitel z njegovimi slavnostnimi 40000….

.. sasko… kdaj bo ponovitev.. ;)))))))))))))))))))))))))))))))) ocu da jih rusim… uuppss ..kegle mislim..

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Junij je pravi cajt :)))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

a zopet 21. ob 21h.. ha ha ha ha

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Sploh ni slaba ideja, ampak ej, zdej ko si rekel, sem se zamislil, da sem zmenjen z širšo familijo za bowl 19 maja ob 19 uri .)))))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Taku se govori!:-)))))))))))))))))))))))))))99

No upam,da naslednjič uspem priti tudi jaz.Da spoznam vse te prijetne ljudi:-)

In pr tem ustaneš:-)

si pa hud….znajo pupe poživet, kajne…če le hočejo….haha

leta letijo - iščem stevardeso

… mucek !

Bova naslednjič,hehe ….

Ja fino, fino…tole s popravnim. ;-))

Zakaj imam jaz rdeč nick? A to pomen, da sem kritična ali zgolj, da rezervo kurim?? A kdo ve

Zakaj imam jaz rdeč nick? A to pomen, da sem kritična ali zgolj, da rezervo kurim?? A kdo ve??

Zato, ker si nanj kliknila.. :))

Hehe…no tole pa testi delajo.
;-)))

Aja?
Uf, Lara, še sreča, da te imam. ;-))))))

Ej, a se bova medve znebile teh [ ]?

Bo treba Primožu rečt…. ma bom še malo počakala, ki že tako ima puno dela…. Drugač so pa čist originalni tevi oklepaji…. :)))

Imata zato oklepaje, ker sta nevarni.

Men je pa tale sistem zdaj mal…smotan.
Ja, ja…itak nevarni…in to fuul!
😉

Meni je pa všeč…ful enih funkcij… pa zasebna sporočila imamo…. pa smejkote nam je obljubil Primož….

Men je bil prejšnji sistem bolj všeč. Ali pač zgolj zato, ker sem bkila navajena nanj. Ne vem no.

Itak, da je blo fajn…. k je blo tok simpl in zastarelo… Ku radio izpred 30 let ali ta, ki ga kupiš danes….

zastarelo? MENI NI TAKO DELOVAL. smejkote pa itak ne maram.

Glede na vse forume, ki jih obiskujem….. je meni delovalo zastarelo…. nobene funkcije…

…jaaa.. seveda… :))))))))

New Report

Close