kako si nastimat, kam v nadzorno ploščo???
prosim ne se jezit, ampak nisem uka tega, pa tudi časa res nimam se zdaj klele igrat in zezat. Prosim napišite po korakih kako naj si uredimo, da bodo sporočila kot prej, ne pa takole vse na odprtem, da se vsa vidi. Da bodo črke večje…Drugače mi je pa vredu, zdaj bolje kot zjutraj;))
Kam v nadzorno ploščo, je to tools ali file tule na forumu, nimam pojma res ne ali je to prav v mojo nadzorno ploščo v računalniku, se pravi start, nastavitve, nadzorna plošča in kaj potem, če je to to.
Hvala za pomoč, verjamem, da še marsikatera ne ve in nam bo to v veliko pomoč, hvalaaaaaaaaa!
Njaprej se moraš registrirati, potem pa greš lahko v nadzorno ploščo. Tam bodo nastavitve. Črke in barve, bomo nastavili mi v toku tega tedna.
primož
Iskalec, danes še ne dela. V teku tedna bo tudi iskalec delal.
primož
Kako si se registrirala, če še vedno nisi registrirana.
primož
Kakšen nick si imela? In na katerem forumu?
Primož
Lep pozdrav.Vem, da sem butast,vendar nimam pojma,zakaj se mi pod “Napisal” vpiše moj celi mail,čeprav sem se prijavil.Rad bi le bil malo anonimen,tako kot ostali in ne vem,kje delam narobe,da mi ne “rata”.Je pa res,da imam uporab.ime in e-naslov isti.Če ima kdo nekaj časa in veeeeliko potrpljenja,naj mi piše na e naslov,pa da preto tel.greva korak po korak,da vidim,kje sem v meglo brcnil.Ne me grajat,ampak tudi taki se najdemo.Hvala.
Ja moj Primož,res sem blond.Jaz sem bila prijavljena na MON-u pod imenom “mamka**miša ” in bi rada, da se to sedaj vedno izpiše že takoj,ko odprem katerikoli forum na Mon-u.Res je,da se mi ne ljubi ne vem kako “ustvarjat “,če nekaj nisem sgurna.Če sem se prej odločila,da nekomu odgovor,sem imela vedno izpisan svoj nick,sedaj pa moram v rubriko “Vaše ime”,vedno ponovno vpisovati to moje ibrano ime.Ali mi ti lahko zrihtaš,da bo čim lažje,ti bom o,5 posvetila takoj ko bo mogoče- ni podkupnina.Pa lep pozdrav tebi in LC , da se lahko smeje na moj račun.