Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Apartmaji Sol Polynesia

Apartmaji Sol Polynesia

Hoj!

Zanima me če je bil kdo že v teh apartmajih, kako je z opremljenostjo. Je dovolj posode, kako je s posteljnino? Moramo kaj posebnega nesti s seboj? Gremo pa zdej za 1. maja.

Hvala, B.

Mi smo bili v apartmaju – studiu. Dodatne posode nisem pogrešala (no kafetjero vedno nesemo s sabo), presenetljivo pa so bili tudi noži nabrušeni (to mi ponavadi manjka). Je pa krožnikov in skodelic, kozarcev na knap – točno toliko za kolikor oseb je aparma iz arkopala. Posteljnino in brisače dobiš njihove. Vzemi kakšen kalorifer v primeru, da o dež oz. bolj hladno vreme, ker je bilo meni septembra lani občasno kar hladno. Če se še kaj spomnem dopišem ali pa vprašaj.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Hvala. Za kalorifer vem, ker smo bli enkrat za prvomajske v drugih apartamjih in bi zmrznili oz. šli domov, če ga ne bi imeli 🙂
A posteljnina prav oblačila in rjuhe? Pa brisače tudi? Tega ponavadi ni, a ne… A je to v vseh, ker bi blo super, da nam ne bi blo treba tok s sabo vozit.

Hvala, B.

Ja, za rjuhe in brisače je bilo podobno kot v hotelu – vse o dali oni, imajo tudi sobarice.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Ja, tudi brisače in wc papir dobite tam . . . Posteljnino tudi – rjuhe in preobleko za vzglavnik in odejo, dodatne odeje so v omari. Isto kot v hotelu. In res je točno toliko vilic, žlic, nožev krožnikov za koliko oseb je apartma. Apartmaji v pritličju imajo celo kamine na terasi, če se ne motim.

LP, A.

Hoj!

Tudi mi gremo za 1. maja tja, pa me zanima, če je mogoče mogoče tam sesalec? Naša pupika je namreč ves čas prehlajena in vsakodnevno uporabljamo aspirator za nos, ki se priključi na sesalec.
In kaj zdaj? Naj peljemo še sesalec s sabo? Če nas kdo vidi, nas bo imel za nore :-)))

Hvala, Ajs

Ne sesalca pa ni. Poskusi najti drugo rešitev, sicer pa morski zrak dela čudeže pri prehadnih obolenjih in tega problema ne bo. Sicer pa ni važno, kaj si mislijo drugi, če vaši deklici to pomaga.

lp

Sesalec si lahko sposodis pri sobaricah, ce ga rabis dnevno le nekaj minut.

Sicer pa morda ena opomba, hladilniki v apartmaju so brez zmrzovalnega dela, tako da ne morete vzeti nobene zamrznjene hrane s seboj (razen za prvi dan)

New Report

Close