Ne morem se prijaviti
POzdravljeni,
Ko se prijavljam sprejme ime in geslo(včasih), ko pa želim narediti karkoli: odgovoriti na prispevek, iti v nadzorno ploščo, pogledati zasebna sporočila pa bi se morala ponovno prijavljati. Napiše, da se moram zaradi zaščite in dolge nekativnosti bla bla…., to storim in NIČ se ne zgodi….ali je napaka pri meni?
Wild
p.s.: na dnu strani (razen kadar sem na seznamu forumov ) mi piše : done but with error on page.
V teh dneh bo še nekaj težav, morda, vendar se odpravljajo. Hvala za sporočilo. Upam, da zdaj že nemoteno pišete. Če težave ne bodo minile do konca tedna, potem bomo pa morali drugače reševati.
Pozdravljeni Andreja.
Ko se prijavim ne morem ne odgovarjati, ne nastavljati karkoli v mojem profilu,skratka nič…kljub temu, da se mi na dnu pojavi okence za sporočilo kjer je izpisan moj nick in e-mail torej sem prijavljena, takoj ko pa sporočilo oddam izpiše : zaradi zaščite vaše identitete ..in nekaj o dolgi neaktivnosti…isto se zgodi kadar želim v nadzorno ploščo ali pogledati zasebna sporočila…Sem poskusila registrirati nov nick pa se zgodba ponovi….
Wind
p.s.: drugače pa moram priznati, da mi je MON v novi preobleki kar všeč….vsa pohvala vsem, ki se trudite za nas:)))
Pozdravljeni,
Sporočam vam, da mi sedaj vse dela super, končno lahko pišem kot registriran član:)))) Malce bom sicer še morala spoznati novo obliko MON-a.
Hvala vsem, ki se trudite za nas:))))
Wind