Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ..jutrooooo.

..jutrooooo.

…nekaj posnetkov sem vam vceraj koncno,uspel spraviti na meil-e.. khhmm.. pa se ne vse.. in ob naslednji priloznosti sledijo nove..
… sem mislil da samo siol zafrkava in je pocasen pa T2 ni veliko boljsi..
Nalozil sem v meil vse kar sem imel in skoraj eno uro ni uspel stransformirat na server.. grrrrrrrrrrrrrrrr.. zadevo prepolovim in se ni slo.. zato se zmanjsam in po cca 15min uspe poslat.. khm khm . nalozim se pet in nmkako zmelje po desetih minutah.. :)))))))
..potem pa je bila ze ura toliko da je bilo nujno it sexat… uuppssss…. :))) spat,sem hotel napisat..pa se pot do postelje je dolga in ce upostevamo vse luknje… je ta avantura po nasih cestah vec kot samo sex..

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

..sempogledal datum sedajle…in ugotovil da je bil danasnji dan pred devetimi leti moj porocni dan… jjuuuujjjj..
… o in danes sem ze vec kot dve leti sam .. svoboden.. :))) a nikakor brez obveznosti.. kajti ponosen sem na svoje male…
..takrat je bilo takrat in danes je danes.. zivimo naprej!!

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Jutro Torni!

..jutro jutro..
..
kaksno je vreme od primorske do stajerske…:)))))))

Pri meni je sonček, z tu pa tam kakšnim oblačkom. Bi pa raje bila na primorskem. :))
Si se fajn naajal? 🙂

jutro vsem

.
seveda…

Lepo pozdravljen…se še spomnim kako smo ga “srali”takrat.Tistega lepega dne…;-)kako si kaj?

..jutro jutro.. deklica izgubljena… zakej nisi prisla na srecanje..??? naj ti bo ffaaaaaajjjjjjjjjnnnnn zal… kot tudi vsem ki niso prisli..
.. je blo super,kaj super…fenomenalno..

Dobro jutro tudi tebi! Lepo se imej na kšni………………………………………………………. fasadi dns!;-)))))))))))

No pa ti je le uspelo priti na forum.BRAVO;-):-)

kje pa so objavljeni?…upsssssssss

leta letijo - iščem stevardeso

In jaz sem tudi med tistimi, kateri bodo kej prejeli??? 🙂
Ker namreč še nič nimam 🙁

a ne vidiš vrstnega reda…hahaha

smrklja..tak…sam prerivala bi se…

Ja luštno je bilo na tvoji poroki čez cel dan,še posebej pa na poročni zabavi zvečer.Kje je že ta čas,kajne?

ja se rada prerivam, pa vrivam,…..

tak da veš!!!

Razo ti se pa rad vrivaš;-):-)

ne izzivaj…………grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

MAH SAJ SEM RES MAL IZGUBLJENA.KAR NEKI SE MI DOGAJA…….NI MI ŽAL….SAJ BO ŠE KAKO SREČANJE PA MORDA PRIDEM……..SEM IMELA FUL PESTER VIKEND V SLABEM SMISLU SEVEDA…….KAR NEKI TI REČEM

ja ja Razo…….pridken bodi……

On sea že na vse zgodaj jezi.Jeza vendar škoduje zdravju in lepoti:-)

to pa ni bilo lepo od tebe…da te kličem pa tak..upsssssssssss

a maš se pestro?

seveda da bos.. sam nisem mel tvojega meila.. sem poslal sam na nekaj naslovov kolikor sem jih vec ali manj poznal na pamet..
.. naj ti preposlje nekdo..ali spomincica… ali sasko ali lara..

TRENUTNO IMAM DRUGO CIFRO

ja ja Torni zdej pa si našu izgovor…..alo pa naj ti bo….
bom pa žicala okol…..hehehehehe…

New Report

Close