končno zaslišim tvoj avto
končno zagledam tvoj avto… sediš v njem…neučakana kot jaz… stopim do tebe, vem da si se komaj zadrževala…… naslonim se nate… v meni vre od želje… želje po tebi… … moje roke si precej hitro veliko dovolijo in drsijo po tebii počasi od ramen navzdol… zaokrožijo čez prsi preko pasu pa čez boke… noro……..šele sedaj sem spoznal, kako močno si te želim……
s prsti se dotaknem tvojih ustnic….… nežno me poljubiš poljubiš..prvič…drugič……… tvoje roke začnejo risati pot po mojem telesu… čutim kako se zdrzneš… uživava v teh prvih trenutkih raziskovanja….n vidi se… božaš me in gledaš, kot bi me ocenjevala… berem te in vem kaj se ti podi po glavi…..ocenjuješ me s pogledom gor in dol… tvoje roke so povsod… puščajo vročo sled dotikov na mojem telesu…. primeš me za vrat in pritisneš svoje ustnice na moje… tvoj jeziček prodira vame… noro….. kako dobro ti gre tole… koža se mi ježi… z rokami mi greš v lase… kuštraš jih… se mešaš vanje… jih vonjaš… prepustim se ti… ….pomislim na vse tvoje sanje, vroče besede ter želje, ki sva si jih izmenjala do sedaj…… kot da poznava drug drugega… vem kaj ti paše… tako kot veš ti, kako mene narediti norega, divjega…. si ženska, ki jo potrebujem…
in potem…… s s vojimi ustnicami začneš svojo pot… začneš na vratu… veš da je ni točke na meni, ki ne bi bila občutljiva… uživam…
in najina strast privre na plan……….