zakaj ni več števila ogledov?
meni je bil števec zelo všeč in verjetno moderatorjem pove kako pomembno je določeno vprašanje za obiskovalce. O katerem vprašanju so dobro poučeni in v katerem manj.
Prav tako mi je na forumu starševski čvek fajn, ker če nekaj vprašam in vidim veliko obiskov in malo odgovorov mi to veliko pove. Da so vprašanje prebrali, vendar ne vedo odgovora lai da sprašujem nepomembne stvari.
Primož kaj praviš?
Bi napisala marsikatero pikro na tole, pa se mi ne da. Ampak to je tako, nekdo ponudi prst, zagrabimo celo roko in še nismo zadovoljni. Saj podatek 4 miljone sporočil najbrž nikomur nič ne pomeni, toda resnično dvomim, da je res še kje tako velik sistem, ki ima toliko sporočil. Lahko pa za začetek vsak nekaj prispeva in ko se bo zbral kak miljonček (bivših SIT) se bo pa sistem ponovno posodobil.
Bacek, meni gre pa tako razmišljanje na živce. Pa saj nihče ne sili Primoža in drugih, da delajo zastonj in tudi ne verjamem, da delajo zastonj. Morda ni sanjski zaslužek, ampak saj tudi jaz kot uporabnik pišem in odgovarjam, pa mi nihče ne plača – ker je to MOJE VESELJE in enako je po mojem tudi lastnikom sistema. In ne mi rečt da se iz reklam ne da plačat malo boljšega sistema, pa prikaz števcev ni nekaj, kar bi blazno obremenjevalo sistem (ker itak tečejo v ozadju, pa če so prikazani ali ne je isti shit).
Meni se pa zdi, da je števec ogledov prej škodljiv kot koristen. Ker potem se avtorji tem trudijo napisati čim bolj zanimiv naslov, da bi ja čim več ljudi odprlo NJIHOVO temo, notri je pa potem kakšna bedarija. Mi vsi pa čas zgubljamo s klikanjem na zavajajoče naslove tem. Koliko ljudi je pa temo res prebralo, pa iz števca odpiranj tako ne moreš ugotoviti.