PISMO ROSNO, KOLK IZRAČUNAVANJA
… za to bogo dohodnino … sem probala spisat, pa sem morala kar za vsaciga po ene tri izračune nardit, da vidim, kuga se bolj splača … ja, bela cesta ! Ste že oddali ??
Ma ke dobru zdej, pa še dela hitro, včeraj in predvčerajšnjim bi lahko vmes med enim in drugim odpiranjem še kruh zamesila … Torni, mene sicer ni bilo na bowlanju, a k’šno vsaj tvojo slikco si pa le zaslužim, a ???? :-)))))
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssss, yeeeeeeeeeeeeesssssss, ti si dekle za našo bajto, res !!! Thanks!
Sem, bom po malici prečekirala (dvakrat sem dobila pošiljko)… se full veselim videt vas vsaj naj daleč….. ko vas že nisem utegnila precmokat, pocmokat in k sebi stiskat …..
Ne bat, srce, ne bat … za rože pa jest skrbim bl ku za samo sebe !
Ane, res je hitra … napram prejšnjima dvema dnevoma … ampak, sej zastopemo ane, da je bila zadeva v delu in ni moglo biti drugače.
Lepi ste kot sončki, vidi se vam, da ste uživali v družbi drug drugega, tudi naš atej Primož je full faca … kot zmeraj … da o dekoltejih sploh ne govorim … :-)))))) Ste vzele dobesedno vse … ne vem, kako je mogel Sprevržko obuti roza copate, ku bi bolj pasale njegovi najdražji … tudi gospo Sprevržkovo pozdravljam iz dna srca … je lepa ku slikca … da o naši Lari, pa Frikici, pa o Spominčici inu seveda Stelčki szi novim imiđem ke u glavo sploh ne govorim …. prekosili ste sami sebe … full ste face … mater, da bi prišla še jaz szi mojim dekoltejem, wudsprejdi jenu wodzadi … Ej, hvala, sem podoživela z vami ta lep sobotni večer!
Svinčnik ti lahko šiliš kar tam, dragi razo, pri meni se šili vse kaj drugega, kot svinčnik … predvsem jeziki !!:-)))