Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zanositev ob uporabi kondoma

Zanositev ob uporabi kondoma

Sem falila forum zato ponavljam

Upam, da bom pravilno postavila vprašanje 😉
Torej zanima me, če je možno, da kondom ob pravilni uporabi, prepušča, ne da bi uporabnika to ugotovila

Naj natakne dva, še bolje tri, za vsak slučaj.

znamka??

Saj ga menda ne boš res silila naj natakne več kondomov? Že z enim bo trpel.
Bosta morala poskusiti, kateri vama(mu) bolj odgovarja.
Pri normalni uporabi kondom ne pušča in ne poči, vsaj po mojih izkušnjah ne.

Midva ga po uporabi vedno preveriva, če kaj ven prikaplja. Doslej se nama še ni zgodilo, da bi zatajil.

Sicer pa so kakovostni kondomi narejeni tako, da se ob najmanjši luknjici razpočijo, tako da ni šans, da spregledaš:-)

Ojla, elaine, ko sem videla tvoj nick sem pričakovala kakšno hudo;)) pa je bil bolj hec.
Saj ravno zato sprašujem, nama ga ob normalni rabi ni uspelo počit, in me je zanimalo če obstaja tudi ta varianta.

Kondome testirajo, preden gredo v prodajo. Je pa vedno potrebno pogledati datum, do kdaj ga je treba uporabiti. Jaz sem kar dolgo up. kondon in je bil dobra zaščita. Problem je edino, če poči. Potem moraš pa takoj do ginekologinje.

Meni se je to (da je počil) zgodilo pred nekaj leti. Vrhunske znamke. No, od takrat se zadeva še ni ponovila. Zanosila pa ob redni uporabi kondoma nisem. Šele ko sva se odločila za to in prenehala z njimi 😉

no, jaz sem kljub uporabi kondomov-ki sva jih preverila vedno tako, da ga je na koncu mal napihnil…zanosila. Pa ni noben počil…tako, da.

New Report

Close