Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jmam en problem!

Jmam en problem!

Ne vem, al gredo madeži bl proč sz Arielom, Persilom al nej grem čez kunfin po Dash!:-))))))))))

Ah,ma mende bom šla po Dash – res de ne bom dobila nobenih nalepkic, ma dobiš pa tm kej “in regallo” – kšn radio al pa urco;-))))))))

Ups – ma sej nesm falila foruma, nede ne!:-))))))))))))))))

jAZ imam neko sranje…….ko po fleku gor pošpricam.pa gre vse vun.

Sej sranje jmam tudi jst:-)))))))))))))))))
Bl me skrbi kako se prou odločit, de bom več zravn nakupa profitirala;-)))))))))))))

Ma zakaj pa po prašek čez kunfin, pa sej cene niso bistveno drgačne???
Pa niti ne vem, če res dobiš kak regalo not,…..so pasali cajti tudi tam čez 🙂

OK, ma pol čm pa nalepkice!!!! Samu me malu skrbi, de me ne bodo obdavčli, če bom kšno vantlo preveč na ta račun pr Šparu dobila:-)))))))))))))

ha ha ha……nikol se ne ve, kje najdejo obdavčitve….. :-)))))

Kaki flek pa je od čega?

Sej to je tudi problem – ne vem kje sm ga staknla;-))))))))))))))))

Veš kaj, najbolje da tam, ko je madež, vun vrežeš s škarjami.

Aleluja – sm vedla de bo kšna jmela kšn dobr predlog;-)))))))))))))))))) Bom zrezala, je tm nekje v višini dekolteja;-)))))))))))))

hahahaha………eto; pa boš NO.1 v mestu !

Pa še kšno reklamo za dobro sredstvo za odstranjevanje madežev bom lohku posnela – v stilu “spere tudi vse grehe”:-))))))))))))))))))

lol

A un sz primorske dobimo kšn prevod?;-)))))))))))))))))

ha?

Ja ljubica no….. če gremo že po nutelco čez kunfin, boš pa ja še Dash kupla…. Za makje je pa meni kul ena reč v roza embalaži…. mi ne pride, kaku se kliče.. :))))

Ma čuj…. kaj se še kej dobi v praških? Jst kupujem samo tekoče pa mi čist neč ne dajo….. joj, kje so tisti svetski bobni, ki so bli včasih?!

:))))

Gledi, de ti do jutri popoldne pride!!!!:-))))))))))))))))) Mislim uno u roza embalaži, de ne bo pomote;-))))))))))))))

Aja…. hahaha… sej sem takoj potem vidla reklamo…..na veniš sem mislila…

New Report

Close