Isti posti na vseh forumih?
V cem je fora, da zdaj na vseh forumih gledam npr. post o dohodnini? Na forumih kot so: “Izguba bliznjen osebe”, “Kako ziveti z rakom”,.. po mojem mnenju, cisto vse vsebine pac nimajo mesta.
Med.over.net je bil kot nek celovit zdravstveno-socialni portal, zdaj pa se je spremenil v cisto navadno forumsko zmesnjavo, se eno vec v poplavi internetnih zeli in plevela, kljub vsem ne_vem_kakim tehnicnim novitetam in vrlinam. Skoda.
Nejka-
Se ti zdi?
Meni se za obvestila zdi primerno, da so na vrhu vsakega foruma, vsaj tista od uredništva. Nekateri obiščejo samo določene forume, ker jih je res ogromno.
Ne vem, meni se zdi kar pregledno in estetsko. Nič kaj na navlake ter utripajočih smeškov.
Morda bi počakali do vidimo končno podobo.
lp
Če gre za splošna navodila, obvestila o delu na forumih itd je prav, da so lepljiva povsod, dohodnina, BB itd. so pa specifične teme in res ne sodijo na forum o izgubi bližnjih. Tam je pa mogoče katera druga tema lepljiva, recimo seznam institucij, ki ti pomagajo prebroditi žalost (terapevti, hospic itd). PA saj to je logično, verjetno MONovci še delajo na tem. Upam.
sklepam, da imajo dve možnosti
obvestilo, ki se avtomatsko prilepi na čisto vse forume in lepljivo, ki ostaja samo na enem, na vrhu.
dohodnina je pač tema, ki se pojavlja na več forumih, zato jo je admin dal kot obvestilo, se pač pojavlja tudi na forumih, kamor ravno ne sodi, ampak moti pa verjetno tudi nikogar ne, saj so not koristne informacije
BB je pa samo lepljivek in se itak pojavlja samo na tem forumu.