Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me jezi…

Me jezi…

če kdo obljube ne drži…..ma za popizdit mi je takrat no, si dopovedujem, da smo ljudje različni, ampak ne gre no……
če že nekaj obljubiš in vidiš da ne gre….dej javi mi…..je potem lažje razumet…..
jaoooooooo–….–čist jezna sem…..še koga bi zdej zbiksala no…..a se kdo javi???hahahahah
Bom raje se dol dala….na posteljo mislim, pa bo….. 🙂
Nočko vsem

..ma ne se jezit..to skodi lepoti.. :))))))))) sej bo..
..upam da za slabo voljo nisem kriv jaz in slike..
dol se pa kar dej.. jez sem se dvignu.. in stojim zdej ze nekaj casa.. he he ..

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Tvoje slike niso krive, ki sm jst rešla zadevo! :-))))))))
Kako si v tem lepem jutru?

..hvala ti…
.. jutro je res cist uredu.. ma pa tud jest sem prav lepo..
..nekako bi raje videl da bi bil dez.. moj mesec se je cist izjalovil..
:))))))
…upam pa da bo poletje taksno kot si ga zelim..

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Sej te lohku pocmokam že dns za tvoj mesec, anede?!:-)))))))))) Ki pol čez praznike bom bl švoh tle gor!

CMOK,CMOK, CMOK,CMOK,CMOK,CMOK,CMOK,CMOK,CMOK,CMOK,CMOK

Oglasi se pol kšn dan, mi bo povedal kako to zgleda, ko rataš okrogu – glih de se vem ke za u jesen prpravt!;-))))))))))))))))))))

Zatu pa jst nikol nič ne obljubljam…..

Sploh pa…. a nisi cel večer žurala…. boš pridna hitr… :)))))

Ti si že vredu punca….direktna, pa nič ne ovinkariš, to je prav,…človk takoj ve kaj in kako, ne pa nekateri sluzavci ko neki pa mogoče, potem pa že sigurno da ja, potem pa spet…ampak……pa dej ta ampak si nekam utakni….JA AL NE???

Pol se pa ne družit z njimi…. tko…. :)))))

Ja edino pravilno…. :-))))

Tuki pravo mrtvilo a???

New Report

Close