Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje tablica Princess on Board?

Kje tablica Princess on Board?

Jutro,

a kdo ve kje se dobi una luštna tablica za v avto z napisom princess on Board?

Hvala, pa lepo bodte!!!!

jaz sem jo kupila v mothercare-ju, ki pa ga zal ni vec v ljubljani.

če si kaj ustvarjalna, naredi(ta) sama(i): princeska v avtu. slovensko in bolj izvirno.

---------- le vent nous portera...

Enkrat sem videla na enem avtu, ko so naredili iz barv za pisanje na steklo. V dveh oblačkih sta bila napisana imena otrok, ki se vozita v avtu.
Mene je zelo presenetilo in zdelo se mi je zelo lepo, prisrčno in osebno po eni strani.

LP

ja v mothercare v Emporiumu so bile, ja res ga ni vec. Mogoce se da dobit kaj podobnega v Arielu, Pikapolonici, babycentru…

A je “prisrčno”, da lahko vsak otroka v trenutku nepazljivosti staršev pokliče po imenu in odpelje ali kako drugače zlorabi.
Ni hujše neumnosti, kot celemu svetu razgaljat osebne podatke, sploh le-te od otrok!

Micka – če nisi opazila, vprašanje je bilo KJE SE DOBI tablica in nihče ni spraševala za komentarje v smislu tablica da ali ne. Mimogrede, tudi jaz imam narejeno z barvami na steklo in je tudi ime napisano,pa dvomim, da bi kdo tako na daleč ime videl in to izrabil. Kdor hoče odpeljat otroka,ga bo tako ali drugače,če pozna ime ali pa ga ne. Otrok je pa navdušen nad slikico s svojim imenom.

Baby Center ima rumeno tablico s priseskom Baby on board, ampak nima slikce, na Rudniku sem videla tudi tablico, ki ima gor medvedka Puja. Mi pa imamo opico, ki ji na busiju pise Otrok v avtu, na obeh rokah ima pa priseska. Cena cca 7 evrov.

New Report

Close