Elancyl – final results
Evo, dame. Kot obljubljeno prejšnji teden, se vam javljam neposredno iz žarišča – imam končne rezultate 14-dnevne kure s tanovim Elancyl-om.
Torej, v 14 dneh sem dala dol skupno 2 cm okoli stegna, 1 cm okoli riti, isto 1 cm okoli jahalnih hlač in 1 cm okoli trebuha.
Naj povem, da sem od prejšnje meritve (prejšnjo sredo) dala dol po 1 cm okoli stegna in 1 okoli riti, trebuh in jahalne hlače so ostali na izgubljenem 1 cm od prvega tedna.
Sem pa ta teden bolj zabušavala: samo v ponedeljek sem malo kolesarila, trebušnjakov še vedno nič, sem pa v nedeljo jedla jedi z žara, zvečer pizzo (OK, res ne veliko), v ponedeljek makarone s paradižnikom, v torek cordon blue in pomfri (jojme prejoj!!!), včeraj joto, danes bom pa zrezke in korenček ter grah za prilogo (brez krompirja ali kruha).
Aja, še to: v torek celo na pilates nisem šla, ker ni bilo časa.
Tako, mislim, da sem dovolj izčrpno podala vse potrebne podatke – za tiste, ki vas seveda zanima. Za vse pa, ki boste imele/-i spet milijon pripomb – dober tek (tako in drugače).
Vsem želim lepe praznike… Se še kaj oglasim, če bo kaj novega čez praznike.
LP
sicer res nisem pristas teh kremc, sam sem pa ze tolk slisala na racun tega,da sm jo vcer zacela testirat…zakaj poskusam se to? ker sem prej 1mesec mazilila svoje obline z nuxe in sem zgubila 2cm okol nog in 2cm okrog slavfa pri trebuhu :)…sicer ne vem, ce bo kej efekta se s temle, ker je nuxe ze naredil svoje 🙂
Uf, že letim v lekarno. Že večkrat sem kliknila na reklamo a ker je cena za moj budget kar visoka si nisem upala riskirati. Pa tudi kolesarit smo zaečli družinsko ter steper sem privlekla iz kota.
Zdaj pa grem kar po njo. :))))))))
Hvala za informacije!