Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek puščoba

puščoba

A je res ali se samo meni zdi, da je od prenove sistema dalje na tem portalu puščoba. Saj na starševskem čveku se še najde par zanesenjakov, ampak ostali forumi so pa skoraj čisto mrtvi.

Mislite, da bo kaj bolje? Meni se ne zdi.

tudi meni se zdi, da je forum kar nekak umrl.

hja, navajeni smo bili na stari sistem. Tudi jaz ga pogrešam. Ampak tako kot je nasploh v življenju………..spemembe, ki se jih moramo navadit in spejet ali pač ne. :)))

Najbrž se zdaj vidi kolko je prej bilo gor enih tečnih, nadležnih muh, vsaj tuki na SČ. Ampak mislim, da bo čez čas bolje.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ma po moje pa je tako bolj zaradi praznikov, kot novega sistema. Meni pa je nov sistem Ok. Pravzaprav bolj ko ga testiram bolj mi je všeč.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Tudi meni je zdaj čedalje bolj všeč.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Se strinjam. Tale prenova ni prinesla nič dobrega…Prej se je vsaj kaj dogajalo.

No, sicer se res nič ne dogaja na forumu, sem pa vsaj malo ponovila seštevanje v zadnjih dneh, kar je pa tudi OK.

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v spodnje vnosno polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 21 plus 11?
Odgovor: 32

a ni odgovor 42?

:)))) Aha, gabrijel, zdaj vem, zakaj je puščoba. Ljudje nimajo s seboj kalkulatorjev, po parih poskusih na pamet računati, pa opustijo upanje, da bodo uspeli kaj komentirati.:))

Se me posodobitev nekako ne prime. Ugotavljam, da bo treba drugam. Škoda.

ja kaj češ, v dobi tehnološke revolucije pač ne nosim več fižolčkov v žepu za računanje( prstov pa imam premalo)-ko ti takole , 123 vržejo ven vse možne izračune, ampak jaz še vedno mislim( no to je izračunal nekdo drug), da je odgovor 42, pa ti?

Po moje pa je 42 in pol.

Sem šla preračunat na kalkulator, pa mi je enkrat pokazalo 37, drugič pa 52. Ma kaj jaz vem. Še dobro, da ne kaže kolikokrat je kdo napačno zračunal. Madona, potem bi šele bil osip. Jaz zdajle v četrtem poskusu računam 15 + 22. Upam, da tokrat bo.

Yeeees, uspelo mi je.

veselim se s teboj,a imaš albanski kaljkulator?

Ma kaj jaz vem. Ene štange ima gor pa na njih nekake kroglice, ki jih nizaš v vrsto.

ma mi je že žal da sem vrgel vstran euro kalkulator, sem vedel da mi bo še prav prišel

Ma brez veze, jaz sem ga tukaj uporabila, pa čisto napačno računa. Kr neki no. Vse kar je ta kalkulator zračunal, je bilo narobe. Sem ga zabrisala v smeti. Totalka zanič roba, ni čudno da so ga talali zastonj.

a ti je narobe pretvarjal, ti si dala 10.000,00 , za evro kalkulator ja pa to 41,72, ko da smo leta 90, ko je Markovič dinar devalviral-e

a ti je narobe pretvarjal, ti si dala 10.000,00 , za evro kalkulator ja pa to 41,72, ko da smo leta 90, ko je Markovič dinar devalviral-e[/quote]

Ma kaj pretvarjal? Jaz sem vpisala not 5 pa še 3, da vidim kolk je to, una butasta stvar pa mi je kar neke ogromne cifre ven metala. Saj evro kalkulator se reče zato, ker smo člani evropske unije upravičeni do zastonj kalkulatorja, ne?

ja, človek je tud upravičen do tega da zastonj umre,ampak kaj ko pogreb ni zastonj

Jah, za mrtveca je.:)

Ja, odgovor je že znan – 42, samo … kaj točno je že vprašanje? Nekaj o smislu življenja, vesolja in sploh vsega

New Report

Close