znamenja – vse več
Mene pa zanima, ali ima še katera vse več znamenj … V desetih letih (od 25 do 35) so se pikice – ene večje druge manjše – kar malo razmnožile in včasih me je kar malo strah … je pa res, da sem pač že kot otrok poleti na nosu dobila pegice in sem bolj nagnjena. Sprašujem za to, da vidim, če ima še katera take izkušnje …
tud jaz jih imam vse več. nova znamenja se kar množijo, pa zadnja leta ful pazim, da sem na soncu pokrita…še na morju sem zmeraj v mikici s kratkimi rokavi. in tud jaz sem občutljive sorte. sploh eno me skrbi..začelo se je kot vraščena dlaka, pa sem jo “odtrgala” zdaj je pa spet zrastla kot en mozoj…dejansko zgleda, kot bi bila vraščena dlaka, sam ni. Je pa nespremenjeno odkar je zrastlo. Ima še katera kaj podobnega? je ta zadeva nevarna??
Tudi jaz sem enkrat opazila, da so se znamenja kar razpasla. Niso bila vsa lepa okrogla in enobarvna, pa še toliko se piše o kožnem raku, da sem se odločila za preventivni pregled. Dve znamenji sta bili sumljivi, zdravnica mi je povedala zakaj, za ostale pa vem da niso in kako zgledajo. Kontrola čez pol leta… Zdaj vem da je vse v redu in jih lažje nadziram. Predvsem pa nisem več živčna če je kak tak, ki bo zrasel in mi zagrenil življenje.
lp