Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek diploma

diploma

Rabim malo vzpodbude… koliko časa ste pisali diplomo? In mislim predvsem na družboslovce, ker vem, da naravoslovcem kar nekaj časa pobere ekperimentalni del…

od nabiranja literature do zaključka pisanja cca 3,5 meseca. potem še mesec in pol pregledovanja in popravkov pri mentorju.

Vsega skupaj sem potrebovala 2-3 mesece. Sem pa potrebovala čas, da sem se psihično pripravila ene par mesecev, da sem sploh začela. Na začetku sem ene parkrat po 2 uri sedela za računalnikom in se trudila napisati uvod, pa mi je uspelo napisati 1 odstavek. Ko sem se sprijaznila s tem, da mi prvi del ne gre, sem začela s teorijo. Uvod in Povzetek sem pustila za konec.

“Na začetku sem ene parkrat po 2 uri sedela za računalnikom in se trudila napisati uvod, pa mi je uspelo napisati 1 odstavek. Ko sem se sprijaznila s tem, da mi prvi del ne gre, sem začela s teorijo. Uvod in Povzetek sem pustila za konec.”

Itak, ker se z uvodom ne začenja pisat diplomske naloge (niti seminarske ne) … napiše se gamčisto na koncu, ko že veš kam te je pripeljalo raziskovanje …

pisanje mi je vzelo 3 mesece intezivnega dela, 1 mesec sem pa čakala na zagovor …

jaz sem prepičama da jo bom napisala hitreje, in mi bo vzela manj časa kot izpiti, ki me ubijajo.

New Report

Close