Dolgcajt
Sva že dve. Sam da jaz psa nimam tule. Sem prišla domov in se takoj lotila pucanja (beri odmetavanja) stvari iz kuhinjskih omar. In se znebila ene velike vreče pretečenega futra :-S
Pomila hladilnik, ledu se mi ni dalo tajati. Ta cukrček si pustim za jutri, ko se mogoče lotim še zamrzovalne skrinje.
Mojga pa od nkoder 🙁
Ja res, 2 km ma do mene, pa kao gužva. Sej vem, da bo spet imel en smešen izgovor. Ja, napad pospravljanja me pa še drži iz službe, kjer smo celo dopoldne pucali eno pisarno-skladišče in popucali tako, da še sami nismo mogli verjet, da imamo tako luštno pisarno. A je danes kaj v zraku za pucanje al kaj? Ampak smeti pa še nisem odnesla dol – v bistvu sem žakel do hodnika kar po tleh vlekla, ker ga ne morem vzdigniti. Upam, da kak penzionist ne znori zarad smeti na hdoniku. Tale naš blok je hujš kot koncentracijsko taborišče. Sam pokažeš se ven pa že en penzjonist laja nate. Sori, ampak tko je.
Koga? Pesa?
:))))))))))))))[/quote]
Hahaahahahahahah :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) – LOL – moram it do konca skuhat večerjo, ciao
lp