Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dolgcajt

Dolgcajt

Ja.
Še pes noče na sprehod.

Pa se žogajta…:)

Ma dej ga srat, no…. :))))

S psom?.če pa hoče samo spat.
:))

še to nemrem, ker sem danes pojedla samo pol ananasa.
:))))

Pol pa ga lepo pokrij in mu privošči malo spanca, ti pa tu sedi in piši, da bom imela kaj za brat.

Mater kak je tečno, ko sai sam doma……

hahaah, a ne? Ful tečno. Ko je mala doma, je gužva in komaj čakam , da gre spat, Ko pa je ni pa mi je dolgcajt. Sin pa je v sobi z bejbo. A čem malo not it špegat? :))))

Sva že dve. Sam da jaz psa nimam tule. Sem prišla domov in se takoj lotila pucanja (beri odmetavanja) stvari iz kuhinjskih omar. In se znebila ene velike vreče pretečenega futra :-S
Pomila hladilnik, ledu se mi ni dalo tajati. Ta cukrček si pustim za jutri, ko se mogoče lotim še zamrzovalne skrinje.
Mojga pa od nkoder 🙁

Ježeš, kak si pridna! jaz sem dopoldan imela napad pospravljanja. 🙂 Tvoj pa ziher kje v prometu ostal. :)) Je gužva na cesti. :))

To pa ne delaj, čeprav ne vem, kako bo izgledalo, ko si bo moja hči pripelala pubeca domov…..

hehe………..nekam sumljivo tiho sta.
:))))))

Bolje, da sta tiho, kot pa da slišiš…šeee…šeee…. ))) ( ne zameri, malo se šalim)

;-))))))) recikliraj! ;-))))))))))))))))))

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Pridi k meni, imam ful dela, bi se našlo kaj zate, če si ravno v elementu za čiščenja 🙂
Ti za en teden posodim avto, če vsak dan hodiš k meni.

hahahhahah……..saj ne zamerim, itak vem, da sexata, No, zdaj verjetno ne. jao….froci. :))))

Koga? Pesa?
:))))))))))))))

Imam pa boljšo idejo. Pusti psa v varstvu pri sinu in ,,snahi,, zi pa pot pod noge in mi lahko pomagaš perilo obesit…..

jaz? ne ne ne……jaz imela zjutraj napad čiščenja. :)))

Ja res, 2 km ma do mene, pa kao gužva. Sej vem, da bo spet imel en smešen izgovor. Ja, napad pospravljanja me pa še drži iz službe, kjer smo celo dopoldne pucali eno pisarno-skladišče in popucali tako, da še sami nismo mogli verjet, da imamo tako luštno pisarno. A je danes kaj v zraku za pucanje al kaj? Ampak smeti pa še nisem odnesla dol – v bistvu sem žakel do hodnika kar po tleh vlekla, ker ga ne morem vzdigniti. Upam, da kak penzionist ne znori zarad smeti na hdoniku. Tale naš blok je hujš kot koncentracijsko taborišče. Sam pokažeš se ven pa že en penzjonist laja nate. Sori, ampak tko je.

ojej…….če bi vsaj rekla, da me povabiš kam ven v lajf……..ne pa cote obešat.
:)))))

Saj, mogoče bo pa jutri zjutraj spet.
Si čez praznike doma?

Koga? Pesa?
:))))))))))))))[/quote]

Hahaahahahahahah :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) – LOL – moram it do konca skuhat večerjo, ciao
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

hahahhahahah……naj kuj lajajo.
Glede izgovorov moških pa je tako……..so pravi majstori v tem! :))))

Saj, mogoče bo pa jutri zjutraj spet.
Si čez praznike doma?[/quote]

ja, doma bom. pa vi?

To grema pol…sam pomagaj mi prooooosim……

New Report

Close