Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam prijaviti?

Kam prijaviti?

Recimo, da mi je ( blago rečeno ) sosed izpulil še poslednji živc!!! Žali moje otroke, če se igrajo preblizu ograje ( naše ), maha proti njim in jim grozi, nastavlja žeblje na naše parkirišče,… Ob vsem tem, pa je revež ubogi že mesece in mesece na bolniški, čeprav njegova služba ne zahteva pretirano fizičnega angažiranja. Pridno kosi, meša malto in jo nosi, koplje,… Poleg tega pa ( revček ubogi, saj bi mu najraje pomagala v avto ) hodi z bergljicami in asistenco oz. spremstvom, na komisijo.
BRUHA SE MI !!!
Mi lahko prosim poveste, kje dobim tisto zloglasno komisijo, ki se jo vsi bolni ( predvsem nosečnice ) tako zelo bojijo in s kakšnimi podatki naj jim postrežem. Ne rabim biti anonimna pri prijavi, ker kar je preveč, je pa preveč!

Hvala za odgovore!

Lepe praznike!

1. rešitev: Najbolje da ga pustiš pri miru , ker mu je že dovolj velika kazen da je tak kot je .Naj ti bo v mislih stavek : ZA VSAKO RIT SE PALICA NAJDE!

2.rešitev: pkličeš lahko v njegovo službo ali podaš prijavo na zdravniško komisijo.Za vse ostale nevšečnosti pa mu zagrozi z policijo oziroma, ko ti bo spet kaj nastavil ali grozil otrokom jo kar pokliči.

3. rešitev : vzami kol in ga zbombaj do kraja da bo imel razlog hoditi z berglami in vleči bolniško .

Karkoli boš naredila bo zate prav !

Lepe praznike tudi tebi.

New Report

Close