Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ženske prsi in rokovanje z njimi:)

ženske prsi in rokovanje z njimi:)

Me je neki gospod spomnil na to, občutljivo temo:) pri kateri moški navadno mislijo, da vedo vse, pa v resnici….ne vedo nič:)

Torej, ali ženski paše gnetenje? Navijanje bradavic? Ne preveč.
Če boste hoteli narediti vtis na žensko, preko njenih erogenih con na oprsju, se lotite tega z nežnimi poljubi na njenem vratu in polzenjem rok preko vratu, ram do prsi. Ne napadite takoj napetih bradavic, ampak je bolje, da nežno krožite preko in okoli njih. Najbolj občutljive so na kolobarčkih, areolah. Bradavic ne vrtite, kot da iščete radijsko postajo, ker s tem vse uničite:)
Če se lotite bradavic, naj bo to nežno, s kroženjem jezika okoli, mogoče s prsti, katere ste predhodno oslinili…..ko jo boste tako razgreli, bo kasneje prenesla tudi grizljanje in močnejše gibe….ker bo že precej razvneta.
Še eno vprašanje je bilo. Ali lahko ženska doživi orgazem samo z draženjem prsi?
O tem naj povedo svoje izkušnje še ostale ženske. Zase lahko rečem, da ne. Lahko ga pa doživim intenzivneje, če je vsaj kaj trdega(beri roka, penis…) med nogami:)

Evo, odpiram temo, za vse vaše izkušnje, želje in stereotipe o ženskih prsih!

Ženske, ne šparajte! Komentirajte, me popravljajte in dopolnite!

Fantom in moškim pa….še veliko užitkov!

Lp

Aja, za moderatorko pa…..dvomim, da je Alenka imela v mislih kompliment, ko je predlagala mene:) Bi pa vzela, če bi bilo delo dobro plačano in v dopoldanskih urah;)

Lp!

Točno tako.Jaz svoji vedno dražim bradavičke z jezikom s krožnimi gibi in postopoma otrdijo,kar me vzburi noro.Z roko točno s prsti ji dražim sočasdno ščegetavček in se res vzburi maximalno.Torej uživam v draženju bradavičk s krožnimi gibi ,hitrimi in počasnimi,kar prtesodim od njenega stokanja od užitka in želje po njenem:”Še ,še mi deli to”.Ženska pa z draženjem prsi ne doživi orgazm,a,če si sočadno ne draži tudi ščegija.No vsaj pri nama je tako.Se pa trudim,da mi kdaj tudi uspe ,da bi orgazem doživela samo tako,da ji dražim bradavičke,ampak zaenkrat brez pomoči mojih oprtastov e gre.No ima pa tudi rada draženje analne luknjice,kar jo tudi zlio vzburja.No to je opa že druga zgodba.

Se opravičujem glede pravopisnih napak zaredi prehitrega tipkanja.

Pa vse kaže, da je v glavnem ravno obratno: ženske ne vedo nič! Saj tudi ne morejo, ker ne seksajo z istim spolom. Jaz sem imel nekoč eno, ki sem ji moral dobesedno grizljati tako bradavice kot šegija. Medtem, ko pri drugi se jih v določenem obdobju nisem smel niti dotakniti… Tretji je bilo spet bolj všeč drgnjenje njenih bradavic ob moj ljubavni tepih, četrti pa drgnjenje ob mojo rit… skratka vsaka ima svoj lastni užitek!

na, pa smo tam:) KO pojma nimamo;)

Še vedno sem prepričana, da jim vse to ni pasalo kar takoj, preden so se ogrele. KO pa je ženska zrajcana, pa seveda…..paše tudi kaj bolj grobega…in je vse božanje in dotikanje…premalo;)

najprej se mi hoče zapisat, da kot vsepovsod drugje tudi tu ni nekega univerzalnega recepta, kaj se sme in kaj ne … kaj paše in kaj ne … kaj je uffff in kaj aučččč

če pa ženska ve, kaj in kako in paše (no, ne upam trdit, da vedo vse) … pa res ni prav nobenega razloga, zakaj tega ne bi vedel še on … tudi če se zelo trudim, se ne spomnim nobenega razloga, zakaj mu ona tega ne bi pokazala v eni solo predstavi;-)

če pa se motim, se pa javite, muškarci!;-)

p.s. mimogrede … menda niste vse ženskice zagovornice vanilijevega rokovanja z joški???

p.s.1 ondi, blagor tvoji;-)

“Saj tudi ne morejo, ker ne seksajo z istim spolom.”

;-)))

mogoče pa imaš prav … a le mogoče;-)

Žensko je treba zaznati,čutiti in opazovati pri igri kaj ji godi in v čem uživa.

Hvala,se pač trudim,da uživava oba maximalno.

a oboje pa ne?

leta letijo - iščem stevardeso

če bi obstajali tako univerzalni recepti, ne bi toliko nepotešenih ljudi gomazelo okoli.

mene že to zmoti ko se reče ženskam paše to, moškim ne paše to….my ass. saj nismo vsi po jus-u. je treba preverit na licu mesta kaj komu paše.

khmm………pa ti…rada preverjaš?

Točno oba morata spoznati in vedeti kaj komu paše.

Kje imaš pa ti KIRA strokovnjaka za vse?

ena je tuki-stevardesa, ha,ha

IDAAA,POLJUB zate.Tak sem te vesel!!!;-)Bi tek stisno in kušnoo:-)

ej, kok si pa ti fejst!;-)

p.s. kter letnik pa si? da vem iskat;-)

pa nekaj sem med vrsticami napisala … a vidiš?;-)

ja ti samo daj in mi vošči za moj pešnajsti rojstni dan, hahahahaha

Seveda ti želim,da si ti izpolni vsaka skrita želja.Naj te spremlja sreča in uspeh.Vse najboljše…Sledi dolg poljub.

spet in spet, hot, hot, je za znoret……………….heheheh

69 srce moje.Pač se trudim da uživam v radiostih življenja.

Ma tako me ti privlačiš kot magnet:-)

kdo, mua, jaz, ona, on , ti mi, vi, hihihi

Ti Idolička,ti:-)

tota ma rada mlajše..upssssssssssss

New Report

Close