Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ime hotela

Ime hotela

Če je v četrtek kdo gledal odajo Trenja, ali slučajno ve ime hotela kjer je bila tudi novinarka. Hotel ima garažo kamor se pripelješ brez da bi te kdo videl in če sobo rezerviraš že prej po telefonu niso potrebni nobeni drugi stiki.
Če kateri ve še za kak drug primeren penzion ali hotelček, kjer lahko greš na dopoldanski počitek naj sporoči. Na internetu je kar nekaj tega, ampak jez želim odgovor iz prakse.

To tudi mene zanima… Ampak nevem zakaj dobivam občutek, da je novinarka zaigrala celo štorijo…? Sicer pa poznam neko podobno varianto, kjer je noben ne vidi in ne sliši, če pa hočeš, ti izstavi še račun…

Muci tudi jaz se zanimam za take stvari.Greva?

Ja? Povej ime hotelčka.

Motel v Mednem pri Medvodah.

c-c-c…..Ondi:) kaj pa rabiš tak hotelček???

Zdaj je travca tud dost mehka, poleti;)

Enkrat travca,drugič udobna postelja,kakor kdaj;-))

za medno vedo že otroci v vrtcu+ vse prevarana žene patruljirajo tam okol, je trba biti bolj diskreten

Najbolje kje za Savo ob reki:-)privlačnost in poželenje ne izbira kraja.

..ti pa gotovo spadaš med tistih 79{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki NE bi oprostili varanja ane?…slovenčki…sami hinavčki….varal bi vsi…oprostil pa nobeden…ajajj ….v štartu najt pravega, pa ne bo potrebe po skrivanju… zvesta in ponosna….papa

Kaj pa vsemogočne južnjakinje?Ste bolj strastne od Slovenčic?

Jersa, verjetno si še zelo mlada in še ne pomišljaš o varanju tako kot nisem jaz, dokler se ni zgodilo zelo na hitro, ko najmanj pričakuješ.
Glede hotelčka pa nisem vedela da ima Medno garažo?

Muci,pa je tvoj potem kdaj izvedel?

Da, ampak oprostil.

No lepa gesta od njega.Pač zgodilo se je in srček ti je takrat malo zbezljal:-)

Bezlja mi še vedo za istega,njemu nič več – zaenkrat.

In ti kar vztrajaš in se trudiš pri njemu?

fini so takšni, ko te tudi znotraj (v sobi) ne lovi v objektiv.

Sedaj se ne trudim ampak čakam na pravo priložnost.Trenutno nimava nobenih kontaktov.

Potem si pa bolj osamljena ,trenutno?

Nisem osamljena, še vedno imam moža!

Že ampak,če ne kontaktirata in sexata?

Nisem nikoli napisala da ne govoriva ali da celo ne sexava. Potem bi bilo nekaj hudo narobe. Zdej ko ni ljubimca je doma več sexa.

Muci zelo kul mi je tvoj karakter.

Hotel Lovec – na Bledu!

New Report

Close